Direct naar de contentDirect naar de footer

Paasbrunch

Op 1e en 2e Paasdag kunt u genieten van een heerlijke Paasbrunch! Kom gezellig met familie, collega's of vrienden bij één van de deelnemende Valk Exclusief hotels.

Met al uw familie en vrienden kunt u genieten van een heerlijke brunch. Na ontvangst met een glas prosecco wordt een grandioos eilandenbuffet geopend.

Vanaf 12:00 uur verwelkomen wij u tijdens onze speciale Paasbrunch. Gedurende de hele brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en jus d'orange. Ter afsluiting is er een gevarieerd dessertbuffet met o.a. slagroomsoesjes, bavarois, vers fruitsalade, slagroom en ijs.

Voor de kinderen is er uiteraard een apart buffet met frietjes, snacks en poffertjes. Ook zullen onze koks in sommige hotels samen met de kinderen iets lekkers bakken.

Let op, prijzen en tijden van de Paasbrunch kunnen variëren per hotel. Voor actuele beschikbaarheid en prijzen raden wij u aan contact op te nemen met het betreffende hotel. Wegens de grote populariteit van de Paasbrunches zijn sommige hotels helaas al volgeboekt. 

Neem gerust een kijkje op onze Pasen pagina voor overige activiteiten tijdens Pasen.

Reserveer uw tafel

Personen

Selecteer eerst een hotel
Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten