- Valk Exclusief
In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met de hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Overal zien we de bloesemsbloeien, de tulpen en hyacinten in slingers voorbij komen. Het voorjaar hangt in de lucht. En daar worden wij vrolijk van!

Al onze hotels staan ook in dit nieuwe jaar voor u gereed om u op onze kenmerkende gastvrije manier te mogen ontvangen. Zo ook Hotel Akersloot, dé perfecte uitvalsbasis om de veelzijdige natuur van Noord-Holland te ontdekken.

Afgelopen winter hebben wij in Hotel Akersloot onze kamers vrijwel volledig gerenoveerd. Onze fitness is vernieuwd en heeft een ontspannen uitzicht op ons prachtig nieuwe binnenzwembad. Ook zijn wij nu in het bezit van een luxe wellness met bubbelbad, stoomdouche, relaxruimte en sauna. Al deze ontwikkelingen maken mij trots om onze gasten weer bij ons te mogen ontvangen. 

Naast diverse renovaties in al onze bestaande hotels, opent ook weer een aantal nieuwe hotels de deuren. Hotel Utrecht zit dit voorjaar in de afrondende fase en zal spoedig de deuren openen. Voor de Facebook proefslaapactie heeft half Nederland zich aangemeld. Zoveel belangstelling is zelfs voor ons, als Van der Valk familie overweldigend, maar ook een geweldig compliment dat men zo graag als eerste bij ons zou willen slapen. Dit smaakt absoluut naar meer. 

Tevens zal eind van het jaar Apeldoorn, waar de bouw inmiddels in volle gang is, de deuren openen. Naast de hoge standaard aan design en faciliteiten die u van ons gewend bent, zal dit hotel zich bevinden op een prachtige ruime locatie die de naam 'Landgoedlaan' al doet vermoeden. 

Ook zijn er ontwikkelingen met betrekking tot de bouw van een nieuw Van der Valk Exclusief Hotel in Tilburg in volle gang. Dit hotel krijgt 150 hotelkamers, 10 zalen, restaurant, casino, bar en een fantastische buiten zwembad op het dak met uitzicht over Safaripark Beekse Bergen.

Heeft u niet de tijd om een nachtje weg te gaan, maar wilt u de kwaliteit van Valk Exclusief mee nemen naar huis, neemt u dan eens een kijkje in onze Valk Versmarkt in Voorschoten. Naast de bekende producten als onze (huis)wijnen, ambachtelijke slagersproducten, koffie en kaassoorten, kunt u sinds dit jaar ook een bezoek brengen aan ons Proeflokaal Mimi. Hier kunt u tijdens uw bezoek aan de Versmarkt genieten van verfijnde gerechtjes en een heerlijk drankje.

 Het voorjaar betekent verder ook dat de temperatuur weer hoger in de dubbele cijfers zal schieten en dat het zonnetje zich weer vaker zal gaan laten zien. Onze vestigingen zijn zich druk aan het voorbereiden, zodat de terrassen er weer pico bello bij staan.

Kortom na een heerlijk voorjaarsarrangement bij Van der Valk Exclusief komt u opgeladen thuis!

Marion Van der Valk 

Hotel Akersloot

 

De gehele familie Van der Valk en alle medewerkers staan te popelen om de voorjaarsgasten te mogen verwelkomen!

 

 

Wij maken gebruik van cookies.