- Valk Exclusief
In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met de hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Dit keer aan mij de uitdaging om een paar zinnen aan één van de eerste pagina's van het herfstnummer toe te vertrouwen. Op het moment dat ik dit schrijf, is voor velen de zomervakantie weer voorbij. Onze bruine kleur is inmiddels (bijna) verdwenen, de scholen zijn weer begonnen en de meesten zijn alweer volop aan het werk.

Nog nagenietend van onze vakantieherinneringen nadert het einde van de zomer en dus het einde van het mooie weer. Kortom: de herfst komt er aan en dat betekent dat de dagen kouder en korter worden, met veel regen en wind. Wie echter iets verder kijkt dan alleen het slechte weer, ontdekt dat de herfst ook veel mooie dingen te bieden heeft. De herfst is onmiskenbaar één van de mooiste seizoenen van het jaar. De bomen krijgen prachtige herfstkleuren, variërend van groen naar geel, bruin of prachtig rood. Een overweldigende kleurenpracht. Het bos krijgt een dik tapijt van vers gevallen bladeren en vele schitterende paddenstoelen schieten uit de grond.

Reden genoeg om er eens op uit te trekken voor een lange herfstwandeling (waarbij u de geuren van zo net gevallen bladeren of een verse regenbui kunt opsnuiven) en aansluitend uit te rusten en te genieten in één van onze sfeervolle en gezellige hotels. Bijvoorbeeld in het prachtige Limburgse heuvelland of in het mooie bosrijke Twente. Maar ook de Biesbosch bij Dordrecht is prachtig in het najaar. Voor degenen die meer van een herfstwandeling langs het strand houden, is de Zeeuwse kust ook een echte aanrader.

Het maakt niet uit wat uw voorkeur heeft of in welk gedeelte van Nederland u er op uit trekt. Overal vindt u de fraaie vernieuwde of gloednieuwe hotels van de Van der Valk Exclusief groep. Hier kunt u genieten van doordachte en qua prijs/kwaliteit verhouding aantrekkelijke (herfst)-arrangementen inclusief een heerlijk diner. U hebt daarbij keuze uit tal van gerechten met seizoensproducten als paddenstoelen, pompoen en wild en een heel mooi aanbod aan wijnen. Als Van der Valk Exclusief groep hebben wij een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige wijnen voor onze gasten geselecteerd en daarmee een prachtige wijnkaart samengesteld.

Ook bieden wij in onze hotels Live Cooking buffetten aan. Door de enthousiaste reacties, heb ik onlangs -in overleg met mijn chef-kok- in Dordrecht het Live Cooking buffet aangepast om onze gasten nog meer verse producten te kunnen aanbieden en gastronomisch te kunnen verwennen.

Naast de leiding van de hotels in Goes, Middelburg en Dordrecht, ben ik op dit moment druk in overleg met de betrokken gemeenten om ons hotel in Goes volledig te kunnen gaan herbouwen en ons hotel in Middelburg te kunnen uitbreiden met veertig kamers, een fitnessruimte en een zwembad. Een en ander is hopelijk binnen nu en twee jaar gerealiseerd!

Ook binnen de rest van het concern zijn er allerlei ontwikkelingen gaande. De bouw van de Valk Exclusief hotels in Utrecht en Leeuwarden is in volle gang. Hotel Utrecht opent begin 2017 en Hotel Leeuwarden medio 2017 haar deuren. Ook met de bouw van de Valk Exclusief hotels in Tilburg en Apeldoorn is gestart en de herbouw van (het door brand gedeeltelijk verwoeste) Hotel Heerlen verloopt voorspoedig.

We blijven voortdurend nieuwe plannen maken en doen er alles aan om onze gasten nog beter naar de zin te maken. Immers gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding staan hoog in ons vaandel. We hopen u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze vestigingen.

 

Rob Van der Valk, Hotel Dordrecht, Hotel Goes en Hotel Middelburg.

Wij maken gebruik van cookies.