Direct naar de contentDirect naar de footer
Business travel
Business travel
;
Business travel

Business travel

Boekt u als midden- of kleinbedrijf regelmatig zakelijke overnachtingen bij de Valk Exclusief hotels, maar komt u niet aan de aantallen die nodig zijn voor het opmaken van een corporate contract? Maak dan kennis met onze nieuwste dienst: Valk Exclusief - Zakelijke Dienstverlening!

Valk Exclusief Business Travel; u boekt uw zakelijke hotelreserveringen via ons platform met als voordelen:

  • Valkloyal korting op elke nacht
  • Easy>>check-in
  • Fast>>check-in (creditcard garantie)
  • Fast<<checkout
  • Digitale facturatie

Wilt u als een van de eerste bedrijven gebruik maken van al deze zakelijke voordelen? De Valk Exclusief hotels zien u als nieuwe klant graag tegemoet. Binnenkort start onze Fast>>check-in module in BETA voor de bedrijven die interesse tonen. Wenst u ook als eerste toegang tot deze nieuwe omgeving en ervaren hoe Fast>>check-in werkt en waarin u daarna gebruik kunt maken van de andere vernieuwingen en innovaties zoals Fast<<checkout en Mobile Key? Aanmelden is vrijblijvend.

Bij aanmelding ontvangt u een persoonlijke mail met alle informatie over de nieuwe mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u informatie over de toegang tot het nieuwe platform waar u met uw Zakelijke Valk Account op kunt inloggen.

Heeft u nog vragen?

Onze medewerkers van Valk Exclusief Business Travel beantwoorden graag al uw overige vragen via support@valkenhorst.nlof telefonisch via +31-347-325942.