Direct naar de contentDirect naar de footer

Annulering van hotelaccommodatie

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren?

Wanneer u het regulier tarief geboekt heeft kunt u deze kosteloos annuleren tot 12.00 (12 pm) op de dag van aankomst. Voor de overige tarieven zoals non-refundable, flexibel, duurzaam & early-birds gelden andere annuleringsvoorwaarden.

Welk tijdstip wordt er bedoeld met '12 uur op de dag van aankomst'?

De mogelijke incheck-tijd verschilt per hotel, kijk hiervoor bij de voorwaarden van desbetreffend hotel. Daarnaast kunt u kosteloos tot 12:00 uur (12 pm) op de dag van aankomst uw reservering annuleren.

Heeft u een suite of een gezinskamer gehuurd?

Elk hotel hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden voor suites en gezinskamers. Deze specifieke voorwaarden kan u terugvinden op de bevestiging van de reservering.

Wat is een non-refundable reservering?

Dit is een reservering welke u direct tijdens het boeken online dient af te rekenen en welke vervolgens niet meer geannuleerd dan wel gewijzigd kan worden.

Waarom zou ik kiezen voor het non-refundable tarief?

Omdat u afstand doet van flexibel annuleren en de reservering direct online betaalt geven wij u een korting. Het non-refundable tarief is hiermee altijd het voordeligste tarief beschikbaar.

Wat is een flexibel tarief reservering?

Dit is een reservering die 24 uur voor de inchecktijd online betaald dient te zijn, anders wordt de reservering automatisch geannuleerd. Wanneer de reservering vooraf is voldaan, dan kunt u tot 24 uur voor aanvang annuleren, hierna zal de boeking dezelfde voorwaarden hanteren al een non-refundable reservering.

Wat is een duurzaam tarief reservering?

Dit tarief is non-refundable en exclusief tussentijdse kamerschoonmaak. Voor ieder duurzaam verblijf planten wij een boom middels het project Trees4Next. U kunt de reservering niet kosteloos wijzigen of annuleren.

Waarom zou ik kiezen voor een duurzaam verblijf?

Naast dat dit het voordeligste tarief is, maakt u hiermee ook de duurzaamste keuze omdat de kamerschoonmaak tijdens uw meerdaagse verblijf wordt over geslagen. Voor ieder duurzaam verblijf planten wij een boom middels het project Trees4Next. Hiermee laten we een groene wereld achter voor onze gasten van de toekomst en de Valken die na ons komen.

Wat is een early-bird reservering?

Dit is een reservering met een extra scherp tarief voor de vroege boeker, welke direct online betaald dient te worden. Dit tarief kan niet kosteloos worden geannuleerd of gewijzigd.
De early-bird voorwaarden verschillen per hotel, vraag bij desbetreffende hotel naar hun early-bird voorwaarden.

Wat is een last minute reservering?

Een last minute is een reservering met een scherp tarief, dat op korte termijn geboekt wordt. Dat wil zeggen dat de geboekte overnachting binnen 2 weken zal plaatsvinden op moment van boeken. Last minutes vindt u enkel op een last minute-pagina en niet tussen de arrangementen, kamers of andere acties.