Direct naar de contentDirect naar de footer

Laagste Prijs Garantie

Exclusief bij Valk Exclusief: Laagste Prijs Garantie. De Valk Exclusief Hotels bieden via ons eigen online boekingssysteem de laagste prijs voor een hotelovernachting. Lager vindt u nergens, zo bent u altijd gegarandeerd van de laagste prijs.

Garantie & Claim

Reserveer via ons boekingssysteem, kies een Valk Exclusief Hotel en geniet van een voordelige overnachting. Vindt u elders bij andere aanbieders toch een goedkoper tarief? Vul dan het claimformulier in voor hetzelfde soort hotel, kamertype en dezelfde reserveringsdatum.

Download het claimformulier

De claimprocedure

U dient de claim minstens 24 uur voor uw incheck-tijdstip in te dienen zodat het hotel iedere claim naar behoren kan controleren. Als u een lagere prijs heeft gevonden, verklaren wij die lagere prijs geldig en zullen wij u 20% extra korting geven op de laagste prijs.

Voorwaarden Laagste prijs Garantie

De Beste Prijsgarantie is alleen geldig voor alle particuliere kamer reserveringen bij de Valk Exclusief Hotels.

De Laagste Prijs garantie geldt voor alle via het internet gepubliceerde tarieven die bij derden worden aangeboden. Voor deze tarieven dient via de gevonden site beschikbaarheid aanwezig te zijn en de kamerprijs moet geboekt kunnen worden.

Het "Vergelijkend Tarief" bestaat uit het te boeken tarief inclusief eventueel gepubliceerde bijkomende boekingskosten, die een willekeurige gast dient te betalen per reservering. Het volstaat als de gast van de boekingspagina een printscreen maakt (waarin alle relevante boekingsgegevens staan) en deze toevoegt aan het claimformulier. Hierna dient de gast dezelfde procedure uit te voeren met de hotelboeking via de Valk Exclusief-site en hiervan een printscreen van te maken en toe te voegen aan het claimformulier.