Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Een weekendje weg

Kent u dat ook, die behoefte om er even uit te zijn? Een weekendje weg is dan precies wat een mens nodig heeft. Een Van der Valk hotel is een plek waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Comfort is luxe en onze hotels zijn altijd luxueus. Tegelijkertijd hangt er een warme en hartelijke sfeer. Een weekendje weg in Nederland betekent simpelweg genieten. Van heerlijke bedden tot jacuzzi’s, en van exclusieve restaurants tot een gezellige bar, alles is bedoeld om comfort en plezier te bieden. Ons personeel vindt het leuk om voor u te zorgen en is blij als u zich thuis voelt tijdens uw weekendje weg.

Bekijk onze hotels

Weekendjeweg last minute: verwen uzelf!

Spontaan een weekendje weg in Nederland in een Van der Valk hotel, dat is een geweldig idee. U weet dan bij voorbaat al dat u in een hotel verblijft waar een aangename sfeer hangt. Komt dat doordat het een familiebedrijf is dat al zo’n vijf generaties bestaat? Ja, onder andere. Toch worden de hotels en restaurants voortdurend vernieuwd, naar de laatste internationale standaard. Van der Valk hotels zijn niet alleen in Nederland te vinden, want de hoge standaard spreekt ook internationaal aan. Gelukkig zijn er in Nederland een heleboel Van der Valk hotels, zodat u er zelfs dicht bij huis even helemaal uit kunt zijn voor een weekendje weg. Kijk daarom gauw naar de weekendjeweg aanbiedingen.

Geef eens een weekendjeweg cadeaukaart

In de Van der Valk hotels is iedereen welkom en daarom is het zo’n leuk cadeau. Zakenmensen en wetenschappers overnachten er of houden bijeenkomsten in de prachtige zalen. Maar onze hotels zijn juist ook bedoeld voor stellen of gezinnen die een weekendje weg willen. Genieten van luxe en gezelligheid, en tijd hebben voor elkaar. Lange wandelingen maken of oude steden bezoeken. We hebben hotels in de buurt van elk natuurgebied in Nederland, of het nu heuvels, bossen of stranden zijn. Een weekendje weg: met Van der Valk is het een belevenis!

Meer informatie over onze hotels