Direct naar de contentDirect naar de footer

Stap op de fiets en ontdek

Ontspan en geniet van het uitzicht op de fiets. Het is de beste manier om de omgeving rondom onze hotels te verkennen. Wij verhuren luxe fietsen en e-bikes. Zo bent u makkelijk in de stad of rijdt u een mooie route door prachtige natuurparken en bossen.

Op pad met onze fietsarrangementen

Op pad met onze fietsarrangementen

Zorgeloos genieten van uw fietstour? Maak uw weekend weg compleet met ons fiets- of e-bikearrangement inclusief overnachting, culinair diner en uitgebreid ontbijt. Bij ons komt u helemaal bij na een lange tocht.

Reserveer fietsarrangement
Een fiets voor elk avontuur

Een fiets voor elk avontuur

Wij bieden een breed assortiment aan van fietsen en e-bikes die uitblinken in design, comfortabel rijgedrag en duurzaamheid. Wilt u een e-bike huren en verblijft u niet in een Valk Exclusief hotel, dan vragen wij een borg van €65,00 per fiets.

Reserveer een fiets
Fietsenstalling

Fietsenstalling

Van der Valk Exclusief hotels bieden uitstekende fietsenstallingen aan, zodat uw fiets veilig geparkeerd kan worden tijdens uw verblijf. De stallingen zijn meestal overdekt, wat extra bescherming biedt tegen de weersomstandigheden. Neem gerust uw eigen fiets mee en geniet van de prachtige fietsroutes in de buurt van onze hotels.

Meer informatie
Nieuw! Fatbikes

Nieuw! Fatbikes

Nieuw bij Van der Valk: Fatbikes! U kunt nu een Fatbike huren bij Van der Valk Hotel Utrecht, Apeldoorn, Almere, Harderwijk en Zwolle. Geniet van de schitterende omgeving waar u uw ogen uitkijkt en waai helemaal uit! De Fatbikes hebben een 750 Wh accu en er kan op gereden worden tot een gewicht van 130 kg.

Huur een Fatbike per dag bij deelnemende Valk Exclusief hotels voor €45,00.

Reserveer
  • Rijcomfort

  • Uitgebreid assortiment

  • Vertrouwde service

  • Uitblinken in design