Direct naar de contentDirect naar de footer
Elk business event is een beleving
Elk business event is een beleving
Powered by GooglePowered by Google

Dé plek voor zakelijke events, meetings & feesten

Wij bieden alles wat u nodig heeft om succesvol zaken te doen: moderne vergaderzalen en boardrooms, luxe hotelkamers, smaakvolle restaurants en ervaren eventmanagers. Onze hotels hebben zaalverhuur op goed bereikbare locaties verspreid door het hele land.

Bent u een grootboeker?

Boekt u regelmatig kamers en/of zalen voor uw organisatie? Dan hebben wij voor u speciale tarieven, een eigen accountmanager en kunt u op rekening verblijven.

Neem contact met ons op
Zaal huren bij Valk Exclusief hotels

Zaal huren bij Valk Exclusief hotels

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie met overnachting, een centrale locatie voor uw congres of wilt u een zaal huren? Met ons brede aanbod van multifunctionele ruimtes met moderne faciliteiten vindt u de perfecte locatie voor iedere grote of kleine, eenmalige of meerdaagse bijeenkomst.

Bekijk onze zalen
Feestzalen & partylocaties

Feestzalen & partylocaties

De ultieme bestemming om iets te vieren. Van een bruiloft in een kasteel tot uw verjaardagsfeest vieren als Abraham; onze hotels beschikken over zaalverhuur met alle moderne faciliteiten die u wenst voor uw event. Met onze gastvrije bediening en ervaren keukenbrigade maken wij van uw event gegarandeerd een feestje.

Offerte aanvragen
Condoleance & afscheid

Condoleance & afscheid

Het overlijden van iemand in uw omgeving is een ingrijpende gebeurtenis. Het is fijn om te weten dat wij het afscheid naar wens van familie en nabestaanden kunnen invullen. Onze hotels hebben hiervoor diverse geschikte zalen en arrangementen en kunt u bij ons terecht met uw ideeën of wensen voor een mooie condoleance of afscheidsdienst.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een bijzondere en unieke event locatie?

Wij bieden vele uiteenlopende mogelijkheden, persoonlijke aandacht op locatie, zaalverhuur, maatwerk en de vertrouwde Valk Exclusief kwaliteit. Als uw gasten nog lang en enthousiast napraten over uw event; dan is ons gezamenlijk doel geslaagd.

Als nascholingsbedrijf geven wij cursussen bij Valk Exclusief. Wij komen graag terug, omdat service en gastvrijheid belangrijk voor ze is.
Iris Barten
Fysiolinks
Het gebruik van virtual creditcards bij Van der Valk Exclusief zorgt bij ons voor een feilloos en geconsolideerd inzicht in hoteluitgaven.
Laura Koreman | Regional Manager
Uniglobe Travel Holland
Bij Valk Exclusief Hotel Utrecht organiseren wij meerdere bijeenkomsten en congressen per jaar, dé uitstekende locatie voor ons.
Fred Wijnhof
WIN advies, inkoop en organisatie - Gemeentelijk Inkoop Platform

Het Voordeel van Valk Exclusief

  • Multifunctionele zalen

  • Goede bereikbaarheid

  • Ruime parkeer mogelijkheden

  • Culinair genieten

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over een evenement in een specifiek hotel? Wij helpen u graag de beste keuze te maken.

Neem contact met ons op