Direct naar de contentDirect naar de footer
Overnachten in comfort en stijl
Overnachten in comfort en stijl

Overnachten in Valk Exclusief hotels

Bij ons slaapt u misschien wel fijner dan thuis. Wij bieden u een luxe hotelovernachting met een heerlijk bed, moderne badkamer en faciliteiten zoals een balkon, bubbelbad of sauna. Buitengewoon genieten doet u bij Valk Exclusief.

Luxe overnachten is de standaard

Luxe overnachten is de standaard

Verblijf in onze wereld van comfort en stijl. Een luxe overnachting hoeft niet duur te zijn. Bij ons zijn de sfeervolle comfort kamers van alle gemakken voorzien en zorgen voor een goede nachtrust. Zo kunt u de volgende dag weer uitgerust op pad.

Kamer reserveren
Overnachten in de herfst

Overnachten in de herfst

In de herfstmaanden vertoeven in een comfortabele hotelkamer? We bieden verschillende herfstarrangementen aan met altijd een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook voor een mini vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Boek een arrangement met meerdere overnachtingen en kom volledig tot rust!

Bekijk het aanbod

Bent u een grootboeker?

Boekt u regelmatig hotelkamers voor uw organisatie? Dan hebben wij voor u speciale tarieven, een eigen accountmanager en kunt u op rekening verblijven.

Neem contact met ons op
Van der Valk Suites

Uw romantisch weekend weg of huwelijksnacht in luxe doorbrengen? Onze (thema)suites met uitgebreide faciliteiten maken uw overnachting buitenshuis sensationeel. Een rond bed, een bubbelbad en een sauna behoren tot de mogelijkheden.

Suite reserveren
Een overnachting met het hele gezin

Een overnachting met het hele gezin

Soms heeft u gewoon behoefte aan een ontspannend weekendje weg. Wilt u de kids mee? Onze hotels bieden comfortabele kamers voor jong & oud en voor kleine of grote gezinnen. Maak er samen een onvergetelijk uitje van en boek een hotelovernachting in een van onze familiekamers.

Bekijk familiekamers
Vier 't in onze vakantiehuisjes

Vier 't in onze vakantiehuisjes

Vakantie in Nederland is zo gek nog niet. In onze vakantiehuisjes krijgt u het gevoel alsof u er even helemaal tussenuit bent. Samen met uw gezin geniet u van een volledig verzorgde vakantie in onze bungalows of boerderijwoningen.

Bekijk vakantiehuisjes