Direct naar de contentDirect naar de footer
Een vijf-sterren slaapervaring
Een vijf-sterren slaapervaring

Overnachten in Valk Exclusief hotels

Bij ons slaapt u misschien wel fijner dan in uw eigen bed. Wij bieden luxe kamers met heerlijke bedden, moderne badkamers en faciliteiten zoals een balkon, bubbelbad of sauna. Buitengewoon genieten doet u bij Valk Exclusief.

Luxe overnachten is de standaard

Luxe overnachten is de standaard

Verblijf in onze wereld van comfort en stijl. Luxe overnachten hoeft niet duur te zijn. Bij ons zijn de sfeervolle comfort kamers van alle gemakken voorzien en zorgen voor een goede nachtrust. Zo kunt u de volgende dag weer uitgerust op pad.

Reserveer

Bent u een grootboeker?

Boekt u regelmatig hotelkamers voor uw organisatie? Dan hebben wij voor u speciale tarieven, een eigen accountmanager en kunt u op rekening verblijven.

Neem contact met ons op
Van der Valk Suites

Uw romantisch weekend weg of huwelijksnacht in luxe doorbrengen? Onze (thema)suites met uitgebreide faciliteiten maken uw overnachting buitenshuis sensationeel. Een rond bed, een bubbelbad en een sauna behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Overnachten met het hele gezin

Overnachten met het hele gezin

Soms heeft u gewoon behoefte aan een ontspannend weekendje weg. Wilt u de kids mee? Onze hotels bieden comfortabele kamers voor jong & oud en voor kleine of grote gezinnen. Maak er samen een onvergetelijk uitje van en boek een hotelovernachting in een van onze familiekamers.

Meer informatie
Vier 't in onze vakantiehuisjes

Vier 't in onze vakantiehuisjes

Vakantie in Nederland is zo gek nog niet. In onze vakantiehuisjes krijgt u het gevoel alsof u er even helemaal tussenuit bent. Samen met uw gezin geniet u van een volledig verzorgde vakantie in onze bungalows of boerderijwoningen.

Meer informatie