Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakelijke inspiratie

Hier vindt u meer informatie en inspiratie over al onze zakelijke mogelijkheden door het hele land.

Algemeen

 • Vergaderlocatie

  Speurt u online naar bijzondere vergaderlocaties voor uw bedrijf, organisatie of stichting? Wij beschikken over talloze inspirerende vergaderlocaties voor allerlei soorten events.

  Lees meer
 • Zaalverhuur

  Bent u voor uw gezelschap op zoek naar een bedrijf voor zalen verhuur? In uw zoektocht naar de perfecte locatie voor zaalverhuur zit u bij ons goed.

  Lees meer
 • Vergaderruimte

  Zoekt u een inspirerende vergaderruimte om met een aantal mensen te vergaderen? Wij hebben voor u altijd een passende en bijzondere vergaderruimte in de aanbieding.

  Lees meer
 • Congreslocaties

  Een congres of evenement moet goed bereikbaar zijn en er aantrekkelijk uitzien. Daarom gaat u op zoek naar congreslocaties die aan deze voorwaarden voldoen. Dat is precies de reden waarom het altijd loont een ruimte te boeken in een van onze hotels.

  Lees meer
 • Bedrijfsfeest

  Wilt u op korte termijn een personeelsfeest organiseren en doet u dit bij voorkeur op een externe locatie? Voor een bedrijfsfeest zit u bij ons absoluut goed.

  Lees meer

Regio Flevoland

  Regio Noord-Holland

  • Vergaderlocatie Amsterdam

   Bent u op zoek naar een mooie vergaderlocatie Amsterdam? Valk Exclusief heeft meerdere vergaderlocaties Amsterdam: Hotel Amsterdam Zuidas, Hotel Oostzaan-Amsterdam en Hotel Schiphol.

   Lees meer
  • Zaalverhuur Amsterdam

   U viert uw feest graag op een bijzondere locatie, en waar kan dat nu beter dan in een Valk Exclusief hotel? Voor zaalverhuur Amsterdam kunt u terecht in Hotel Amsterdam Zuidas, Hotel Oostzaan-Amsterdam en Hotel Schiphol.

   Lees meer

  Regio Utrecht

  • Zaalverhuur Utrecht

   Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u hiervoor een zaaltje huren Utrecht? Voor zaalverhuur Utrecht zit u bij Valk Exclusief helemaal goed met drie geschikte Valk Exclusief hotels in de regio Utrecht. Zalen Utrecht zijn interessant voor zowel ondernemers als particulieren.

   Lees meer

  Regio Zuid-Holland

  • Zaalverhuur Rotterdam

   Wilt u een zaal afhuren in Rotterdam voor een vergadering, een bruisend feest of spetterend event? Zaalverhuur Rotterdam geeft u perfect vorm bij Valk Exclusief.

   Lees meer
  • Zaalverhuur Den Haag

   Op zoek naar een zaal Den Haag voor een vergadering of meeting? Voor zaalverhuur Den Haag kunt u uitstekend terecht in ons Hotel Den Haag Nootdorp.

   Lees meer

  Regio Groningen