Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaalverhuur Rotterdam

Wilt u een zaal afhuren in Rotterdam voor een vergadering, een bruisend feest of spetterend event? Zaalverhuur Rotterdam geeft u perfect vorm bij Valk Exclusief. Op meerdere plaatsen in Rotterdam hebben we zalen in de aanbieding voor feestelijke gebeurtenissen. Voor zaalverhuur Rotterdam Noord bent u bijvoorbeeld welkom in ons hotel Rotterdam-Nieuwerkerk. Zoekt u juist een meer centrale locatie in de stad? Dan is hotel Rotterdam Blijdorp een uitstekende keuze. Er zijn dus allerlei manieren om onder andere een feest in de havenstad te doen slagen. Welk hotel u ook boekt, de bereikbaarheid is optimaal, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Een goede reden waarom u kiest voor zaalverhuur Rotterdam.

Offerte aanvragen
Overzicht van onze zalen

Overzicht van onze zalen

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie en heeft u nog geen idee waar u een zaal wilt huren? Met onze zalenfilter kunt u gemakkelijk zoeken op basis van het aantal personen, opstelling, faciliteiten en oppervlakte. Zo vindt u de perfecte locatie voor uw vergadering, meerdaagse bijeenkomst of event.

Bekijk de mogelijkheden

Mogelijkheden zaalverhuur in onze hotelketen

Zaalverhuur Rotterdam Zuid of op een andere locatie in de stad, u regelt het snel en ongecompliceerd bij Valk Exclusief. Mensen komen al ruim 150 jaar bij ons langs voor hotelovernachtingen, events en feesten. Als dat geen reden genoeg is om bij ons zaalverhuur Rotterdam te realiseren. Wij weten hoe belangrijk gastvrijheid is en wat uw gasten belangrijk vinden. Gaat u binnenkort trouwen, wordt u 50 jaar of heeft u iets anders moois te vieren? Schroom dan niet, maar laat ons u ontzorgen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en zorgen er ook voor dat het op culinair vlak een feest wordt om nooit meer te vergeten. Uiteraard doen we dat alles tegen een scherpe prijs.

Regel zaalverhuur Rotterdam bij Valk Exclusief

Zoekt u voor uw toekomstige feestgezelschap een mooie en betaalbare zaal in Rotterdam? Kies dan voor zaalverhuur Rotterdam bij Valk Exclusief en neem contact op om uw wensen met ons door te nemen. Of het nu gaat om een uitbundig feest, een gezellige borrel of een informele receptie, wij draaien onze hand er niet voor om. Bepaalde feestjes viert u maar één keer en daarom is het belangrijk dat dit goed geregeld wordt. Daarom kiest u voor een feestlocatie bij Valk Exclusief. Aarzel niet, maar stap gerust het hotel binnen voor het maken van een afspraak. We serveren u graag een gratis kopje koffie of thee, terwijl u uiteenzet wat u precies wilt. Kortom: wij zijn uw ideale feestpartner.

Bekijk alle zalen van Valk Exclusief