Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaalverhuur Den Haag

Op zoek naar een zaal Den Haag voor een vergadering of meeting? Voor zaalverhuur Den Haag kunt u uitstekend terecht in ons Hotel Den Haag Nootdorp. Een kleine zaal Den Haag huren behoort tot de mogelijkheden, maar u kunt ook gaan voor een grotere locatie. U heeft de keuze uit maar liefst veertien verschillende zalen met elk hun eigen charme. Zelfs voor een goedkoop zaaltje huren Den Haag zit u bij ons goed. U profiteert namelijk altijd van onze scherpe prijzen. Dankzij onze persoonlijke aanpak wordt uw feestje of event gegarandeerd een groot succes. Om die reden maakt u de keuze voor zaalverhuur Den Haag bij onze hotelketen. We verwelkomen uw gasten graag op een bijzondere en feestelijke locatie.

Offerte aanvragen zaalverhuur Den Haag

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Centraal gelegen aan de A12, nabij de A4 en A13
  • 14 diverse zalen
  • Sfeervol restaurant

Door de persoonlijke service en aandacht maakt Hotel Den Haag-Nootdorp van elke bijeenkomst een groot succes. Het hotel is voorzien van luxe zalen en door de vele faciliteiten komt u in de zaal aan niks te kort. Uiteraard is het ook mogelijk om een zakelijke bijeenkomt voor meerdere dagen te boeken.

Wat is het aanbod zalen Den Haag?

Bij een grote of kleine zaal huren Den Haag heeft u de keuze uit verschillende ruimtes. Reserveer bijvoorbeeld een zaal voor een vergadering, meeting, congres, verjaardagsfeest, jubileum of bruiloft. We richten ons op zowel particulieren als bedrijven. Dus ook de organisatie van een bedrijfsfeest kunt u probleemloos aan ons toevertrouwen. Uw gasten proeven in alles onze gastvrijheid en dat zorgt natuurlijk voor een onvergetelijk event. Aarzel daarom niet om zaalverhuur Den Haag vorm te geven door contact op te nemen met ons verkoopteam. We staan iedere werkdag met plezier voor u klaar en beantwoorden uw vragen graag.

Zaalverhuur Den Haag bij een specialist

In uw zoektocht naar zaalverhuur Den Haag is het prettig om te kiezen voor een goed bereikbare locatie. Hotel Den Haag Nootdorp grenst direct aan de A12 en is prima aan te reizen met zowel de auto als het openbaar vervoer. De auto parkeert u gratis bij het hotel en verder maakt u kosteloos gebruik van wifi. Van welke diensten u ook gebruikmaakt, ons team is er op gebrand u een onvergetelijk evenement te bezorgen waar u jaren later met veel plezier op terugkijkt. Kies daarom voor kwalitatieve zaalverhuur Den Haag met voldoende daglicht en airconditioning en geniet samen met uw gasten van een aangename tijd in ons hotel. We zien uw reservering met belangstelling tegemoet om u een zaal te mogen bieden die naadloos aansluit op uw behoeftes.

Bekijk alle Valk Exclusief Zakelijk zalen