Direct naar de contentDirect naar de footer

Congreslocaties door heel Nederland

Opzoek naar congreslocaties waar uw congres of evenement goed bereikbaar is en er aantrekkelijk uitziet? De Van der Valk congreslocaties liggen verspreid over heel Nederland. Er zijn mogelijkheden voor kleine en grote groepen en natuurlijk boekt u een ruimte voor een aantrekkelijke prijs. Rondom alle congreslocaties is meer dan genoeg (gratis) parkeergelegenheid en u wordt volledig ontzorgd door een team van professionals. Op welke manier kunnen we u het beste van dienst zijn?

Bekijk alle congreslocaties

Congreslocaties Van der Valk

Wat bieden we u met onze congres locatie?

Het is prettig om te weten wat u van ons kunt verwachten. We hebben de nodige jaren ervaring in het organiseren en verzorgen van congressen. Daarom bieden we de keuze uit verschillende congreslocaties voor kleine en grote gezelschappen. Verder zijn ook flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor ons belangrijk. Het is essentieel dat alle deelnemers zich thuis voelen. Dat is alleen mogelijk als wij daar ons maximaal voor inzetten. Met onze jarenlange ervaring en uitmuntende service kunt u altijd rekenen op een congres waar u met plezier op terugkijkt. Gaat u voor een congres dat een daverend succes wordt? Schakel ons team in voor optimale ondersteuning.

Selecteer een van onze inspirerende congreslocaties

Congreslocaties zijn er in alle soorten en maten, maar het is belangrijk dat u er zich comfortabel bij voelt. Kom daarom gerust langs in een van onze hotels om de sfeer te proeven. Op die manier krijgt u ook een beter beeld van de locatie en kunt u uw wensen persoonlijk toelichten aan een van onze salesmensen. Of het nu gaat om een eendaags of meerdaags congres, ons team stelt alles in staat om er een geweldig evenement van te maken. Niets moet, alles kan. En natuurlijk bieden we maatwerk voor u als organisator en voor alle deelnemers. Met een eigen contactpersoon op iedere locatie profiteert u bovendien van een uitstekende service en een congres waar iedereen blij van wordt. Bij ons bent u gegarandeerd in goede handen.

Meer informatie over Valk Exclusief Zakelijk