Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Exclusief Communicatie

 • Valk Exclusief Communicatie

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrieven? Dan kan dat uiteraard altijd. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en voordelen die Valk Exclusief te bieden heeft!

  Inschrijven
 • Valk Exclusief Communicatie

  Krant en overige publicaties

  In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, restaurant ID en regionale tips.

  Lees meer

Communicatie

 • FAQ

  FAQ

  Lees hier de veelgestelde en antwoorden.

  FAQ
 • Feedback

  Feedback

  Wilt u uw mening geven over uw verblijf in een van onze hotels of restaurants? Op- en aanmerkingen tijdens uw verblijf in ons hotel of restaurant vernemen we graag direct. Eventuele vragen en wensen kunt u altijd bij onze receptie stellen.

  Feedback
 • Browsersupport

  Browsersupport

  Valk Exclusief blijft continue in ontwikkeling. Lees nu meer over onze browsersupport.

  Browsersupport
 • Leontienhuis

  Leontienhuis

  Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven van mensen met een eetstoornis en hun naasten verbeteren. Én, hier wil van der Valk Exclusief graag een handje bij helpen. Daarom gaat de opbrengst van deze fiets direct naar het Leontienhuis. Ook u kunt dus fietsen voor het goede doel!

  Leontienhuis
 • Betaalinformatie

  Betaalinformatie

  U heeft de mogelijkheid om de betaling van uw reservering pas bij aankomst in het hotel te voldoen. Maar het is ook mogelijk om de reservering direct online af te rekenen, zodat u dit bij aankomst niet meer hoeft te doen. Op deze pagina treft u meer informatie over de mogelijke betaalmethoden.

  Betaalmethoden