Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe hotel

Overnachten in een luxe hotel uit ons Van der Valk hotel aanbod is bijzonder voordelig. De locaties van onze hotels maken het mogelijk om de omliggende steden en bezienswaardigheden op uw gemak te verkennen. Tevens bieden wij zalen, vergaderruimtes en mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld een conferentie. Maak gebruik van onze luxe hotels in Nederland aanbieding en ontspan optimaal.

Boek een luxe hotel

Overnachten in een luxe hotel met bubbelbad

Uiteraard verwelkomen we u graag in een van onze luxe hotels, waar u geniet van gratis extra faciliteiten, een Live&Cooking ontbijt en een voordelig diner. Wij zetten graag een stapje extra wat betreft het verzorgen van onze gasten. Zo vindt u in de meeste hotels in ons aanbod goed verzorgde fitnessruimtes en bijvoorbeeld een eigen zwembad. Wilt u er met het hele gezin op uit? Dan bieden wij voordelige familiekamers en geniet u in een luxe hotel met kinderen. Wilt u een weekendje shoppen met vrienden of ziet u uit naar een romantisch verblijf met z'n tweeën? Kies dan voor een luxe hotel met jacuzzi op uw kamer. Onze teams zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt in uw luxe hotel tegen een zeer betaalbare prijs.

Een goedkoop luxe hotel aan de kust

Met een luxe hotel tegen een laag tarief wordt uw (weekend)break nog leuker! Boek een van onze voordelige hotels langs de kust van Nederland, maak gratis gebruik van onze faciliteiten en waai heerlijk uit aan zee. Kies bijvoorbeeld voor ons luxe hotel bij Den Haag, waar u gezellig winkelt, het strand van Scheveningen bezoekt en culinair geniet in ons eigen restaurant. Kiest u liever voor een verblijf in een luxe hotel in een groene omgeving? Dan biedt ons Van der Valk hotel bij Apeldoorn alles wat u nodig heeft. Hier kunt u wandelen of fietsen in park de Hoge Veluwe, bent u binnen slechts tien minuten in het historische Deventer en bezoekt u (met of zonder kinderen) de Apenheul en Paleis het Loo.

Bekijk onze goedkope arrangementen, of kies voor een ruime kamer met een eigen regendouche of bad. Heeft u bijzondere wensen? We horen het graag!

Meer informatie over de arrangementen