Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Hotelspecials

Hotel specials boekt u overal, maar nergens met zulke aantrekkelijke voorwaarden als bij Van der Valk. Als u op zoek bent naar hotel specials dan stelt u daar uiteraard wel hoge verwachtingen aan. Bij Van der Valk boekt u uw hotel specials tegen de juiste prijs. Daarvoor beschikt u over alle comfort om van uw verblijf echt iets speciaals te maken. Hotelspecials Van der Valk zijn tot in de kleinste details verzorgd. U hoeft zich dus nergens meer om te bekommeren. Er zijn vele hotels nl aanbiedingen, maar met een van de hotelspecials Van der Valk zit u op rozen. Dat is ook zo met het typische Van der Valk-hotel Zwolle. Maak dus zeker kennis met een van de aanbiedingen hotel met het betaalbare comfort dat kenmerkend is voor de Van der Valk-hotels.

Boek Hotel Zwolle

Hotel specials Van der Valk Zwolle

Het Van der Valk-hotel Zwolle hoort zonder twijfel bij de hotel specials van Nederland. Naast zijn 178 comfortabele kamers en luxe suites beschikt u er over een eigen badkamer, airco, gratis wifi en parkeergelegenheid, een modern wellnesscentrum, een fitnesszaal, zeventien vergaderzalen en twee luxe businesslounges. Kortom, de ideale locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Na een drukke werkdag is het stijlvol ontspannen in het restaurant en in de gezellige hotelbar. Snapt u nu waarom het Van der Valk-hotel Zwolle een plaats inneemt tussen de vele hotel specials van Nederland?

Een van de machtige Hanzesteden

Zwolle is een van de achttien Hanzesteden. Het internationale Hanzeverbond betrof een nauw samenwerkingsverband tussen alle aangesloten steden en ondernemers. Zijn middeleeuwse verleden herkent u nog altijd aan de vele oude gevels, de verdedigingsmuur, de Sassenpoort, de Peperbus en aan de stervormige stadsgracht. Vandaag is Zwolle een uit zijn grenzen gegroeid dorp met de dynamiek en de voorzieningen van een grote stad. Naast Zwolle maakt u kennis met diverse andere historische Hanzesteden en mooie dorpjes, zoals Hattem, Giethoorn, het schilderachtige Elburg, Kampen en Deventer.

Meer informatie over onze hotels