Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel specials bij Van der Valk

Hotel specials boekt u overal, maar nergens met zulke aantrekkelijke voorwaarden als bij Van der Valk. Als u op zoek bent naar een hotel special dan stelt u daar uiteraard wel hoge verwachtingen aan. Bij Van der Valk boekt u uw hotel specials tegen de juiste prijs. Daarvoor beschikt u over alle comfort om van uw verblijf echt iets speciaals te maken.

Boek een Van der Valk hotel special

 • Seizoensdeals

  Seizoensdeals

  • 1/2/3x overnachting
  • 1/2/3x luxe ontbijtbuffet
  Vanaf
  52,50
  p.p.p.n. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax
 • Lastminute Deals

  Lastminute Deals

  • Beste hoteldeals van dit moment
  • Scherpe prijzen
  • Verschillende hotels
  • met of zonder luxe ontbijtbuffet
  Vanaf
  65,00
  p.p.p.n. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax

Hotel special Van der Valk

Hotel specials Van der Valk zijn tot in de kleinste details verzorgd. U hoeft zich dus nergens meer om te bekommeren. Er zijn veel hotels en aanbiedingen, maar met een Van der Valk hotelspecial u op rozen. Maak dus zeker kennis met een van de hotel specials aanbiedingen met het betaalbare comfort dat kenmerkend is voor de Van der Valkhotels. Onze hotels horen zonder twijfel bij de hotel specials van Nederland met zulke goede hotel deals. Naast veel comfortabele kamers en luxe suites beschikt u bijna altijd over een luxe badkamer, airco, gratis wifi en parkeergelegenheid, moderne wellness, fitness mogelijkheden, vergaderzalen en luxe businesslounges. Kortom, de ideale locaties voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Na een drukke werkdag is het stijlvol ontspannen in onze restaurants of in een van de gezellige hotelbars. Snapt u nu waarom Van der Valk een plaats inneemt tussen de vele hotel specials van Nederland?

Hotel specials arrangementen

Van der Valk beschikt over verschillende prachtige locaties, waar u dagen lang kunt vertoeven. Na van alle comfortabele faciliteiten te hebben genoten, zijn er verschillende activiteiten om de hotels heen. Zo kunt u verschillende activiteiten bij één van de hotel specials arrangementen boeken. Onze hotels onderscheiden zich door deze activiteiten te combineren met de beste hotel specials aanbiedingen. Zo kunt u ook een diner special Van der Valk boeken bij uw overnachting. Liever zelf iets ondernemen? Bezoek vanuit de hotels verschillende steden of kies juist voor een locatie gelegen in de natuur. Dit maakt een hotel special bij Van der Valk helemaal compleet.

Meer informatie over onze hotels