Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe hotel aan zee

De kust van Nederland is met recht en een reden drukbezocht. Even uitwaaien aan zee terwijl u geniet van heerlijk eten en een stevige portie cultuurgeschiedenis? Dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Niet alleen zijn onze hotels strategisch gelegen nabij enkele van de mooiste plekjes van Nederland, maar bovendien komt u ter plekke niets tekort. Eén van de Van der Valk-hotels is dan ook een logische keuze als luxe hotel aan zee.

Boek luxe hotel aan zee

 • Hotel Haarlem

  Hotel Haarlem

  • Wellness suite
  • Perfecte verbinding naar strand Zandvoort
  • Fitness center in het hotel

  Ervaar de luxe suites van hotel Haarlem.

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • 10 royale suites
  • De Zeeuwse stranden op korte afstand
  • Gelegen dichtbij het stadscentrum

  Ga voor een heerlijk verblijf in een suite aan de kust.

Romantisch hotel aan zee

Een weekendje of een paar dagen naar de kust trekken met uw partner? Met een goede keuze qua hotel is dat het toppunt van romantiek. Bij Van der Valk kunt u er zeker van zijn dat de setting geen afbreuk doet áán die romantiek. Het merendeel van onze hotels beschikt over een eigen zwembad en een eigen wellness-centrum. Laat u dan ook verwennen door het bubbelbad of de sauna voor u zich aan de culinaire hoogstandjes van onze à la carte restaurants tegoed doet. Een luxe hotel aan zee in een rustgevende omgeving en persoonlijke service? Dat is wat u mag verwachten. Bovendien hoeft dat dankzij de vele arrangementen en last minutes absoluut niet duur te zijn.

Luxe hotel aan zee: kies voor Van der Valk

Van der Valk heeft door heel Nederland leuke opties voor een luxe hotel aan zee. Zo logeert u in het Van der Valk-hotel Den Haag-Nootdorp op slechts een boogscheut afstand van Scheveningen. Kiest u voor het Van der Valk-hotel Haarlem? Dan bent u niet alleen vlakbij het prachtige Haarlem, maar ook Wijk aan Zee is vlot bereikbaar. Ook het Van der Valk hotel in Leiden ligt op slechts enkele kilometers van onze prachtige kust met uitwijkmogelijkheden richting Leiden en Katwijk aan Zee.

Lekker pittoresk is dan weer het Van der Valk-hotel Akersloot gelegen nabij het Alkmaardemeer. Wat u ook kiest als luxe hotel aan zee: geniet ervan.

Luxe hotel aan zee voor een kleine prijs? Van der Valk heeft altijd wel enkele leuke arrangementen en aanbiedingen lopen.

Meer informatie over onze hotels