Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan zee met zwembad

Het is, in een haastige samenleving zoals de samenleving waar wij in leven, af en toe lastig om rust te vinden. Bij Van der Valk vinden we het echter belangrijk dat mensen de kans krijgen om te herstellen van drukke periodes. En daarom vindt u veel van onze hotels nabij het strand. Kies voor een hotel aan zee met zwembad en ontsnap eventjes aan de drukte van alledag.

Bekijk onze hotels aan zee

 • Hotel Akersloot

  Hotel Akersloot

  • 210 luxe kamers
  • whirlpool of rainshower
  • zwembad, wellness en fitness

  Hotel Akersloot is centraal gelegen nabij het Alkmaardermeer, het bos en verschillende badplaatsen. Het hotel is daarnaast voorzien van een binnenzwembad, een fitnessruimte en een prettig restaurant.

 • Hotel Den Haag-Nootdorp

  Hotel Den Haag-Nootdorp

  • 190 kamers en suites
  • whirlpools en rainshowers
  • zwembad, wellness en fitness

  Het hotel beschikt over een sfeervol á la carte restaurant, 14 vergaderzalen en 140 luxe kamers met rainshower en whirlpool waar u in alle luxe kunt verblijven.

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • 119 royale kamers & suites
  • whirlpools en rainshowers
  • De Zeeuwsche Golf Middelburg om de hoek

  Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid bij Hotel Middelburg. Met de mooiste stranden van Nederland op fietsafstand is het heerlijk vertoeven in Middelburg. Geniet in het à la carte restaurant, de hotelbar en op het zonovergoten terras.

Een heerlijk hotel aan zee, met zwembad

In zo'n hotel aan zee met zwembad kunt u niet alleen genieten van het warme water, waarin uw spieren opnieuw soepel worden, maar is het doorgaans ook mogelijk te ontspannen in allerlei wellness-faciliteiten. De hotels van Van der Valk bieden u daarnaast ook de nodige fitnessapparaten, zodat u uw vrije tijd kunt benutten om eventjes aan uw conditie te werken.

Door een hotel aan zee met zwembad Nederland te boeken, kunt u heerlijk uitwaaien op het strand of een duik in het zwembad nemen. Dit soort hotels zijn te vinden in Den Haag, Nootdorp, Akersloot, Leiden en Haarlem. Ze hebben allen een ligging dichtbij het strand, terwijl sommigen beschikken over een luxe zwembad.

Na een ontspannende dag op het strand of aan het zwembad kunt u in uw hotel aan zee met zwembad genieten van een heerlijk diner. Waar? In het sfeervolle restaurant van Van der Valk, natuurlijk.

Kindvriendelijk hotel met zwembad

Omdat u natúúrlijk de mogelijkheid wil hebben om tijd met uw gezin te spenderen, is het belangrijk dat het hotel met binnenzwembad Nederland kindvriendelijk is. Daarom zijn bij alle Van der Valk-hotels de kids van harte welkom. Soms is het hotel aan zee met zwembad zelfs speciaal voorzien van speeltoestellen. Door een hotel met binnenzwembad en familiekamer te boeken, hebben ook andere gezinsleden de mogelijkheid om volledig tot rust te komen door hun vrije tijd gezellig met elkaar door te brengen.

Kortom – op zoek naar een hotel aan zee met zwembad? Kijk niet verder dan Van der Valk!.

Meer informatie over onze hotels