Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellness hotel Nederland - de manier om te ontspannen

Bent u op zoek naar een wellness met hotel Nederland? Ontdek dan de mooie wellness hotels Nederland van Van der Valk. Door een luxe hotelovernachting met wellness te boeken, kunt u even helemaal tot rust komen en genieten van ontspannen momenten met bijvoorbeeld uw geliefde. Daarnaast vindt u in een wellness hotel Nederland ook alle andere faciliteiten voor een heus vakantiegevoel en een lekker weekendje weg. U zult het hotel dan ook als herboren verlaten!

Boek een wellness hotel Nederland

 • Toucan Beauty

  Toucan Beauty

  • Massages
  • Beauty behandelingen
  • Saunacomplex bij Hotel Duiven
  • Zwembad bij Hotel Duiven

  Gelegen naar Hotel Duiven bij Arnhem A12.

 • Wellness hotels

  Wellness hotels

  • Verschillend aanbod en faciliteiten per hotel
  • Verschillende wellness arrangementen

  Volledig tot rust komen met een dagje wellness + een overnachting is natuurlijk mogelijk bij verscheidene Valk Exclusief hotels!

Wellness bij Van der Valk

Wellness bij Van der Valk

Bent u op zoek naar een wellness? Maak van een dagje wellness een compleet verblijf met het wellness arrangement.

Stelt u zich eens voor: u heeft een drukke week achter de rug. U wilt er eigenlijk wel eens tussenuit. Het moet niet te ver weg zijn, niet te duur en hoeft niet meteen met vakantie. Boekt u dan een verblijf bij een Valk Exclusief Hotel.

Ontdek een wellness hotel Nederland voor een ontspannen weekendje weg

Een wellness hotel Nederland is te vinden in verschillende provincies. Zo kiest u precies de stad of omgeving die u graag eens wilt ontdekken, van Amsterdam tot aan het Zuid-Limburgse Maastricht. Naast dat een bezoek aan een wellness hotel Nederland helemaal in teken kan staan van rust en ontspanning, maakt u er op die manier ook een leuke stedentrip van. Bovendien kunt u de wellness en overnachting met een evenement in de omgeving combineren. Een overnachting in een hotel met wellness Nederland is bovendien het ideale cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag, Valentijnsdag of als verjaardagscadeautje. Wie wil er nu niet even bijkomen in een luxe hotel met wellness Nederland?

Sauna’s, Turkse stoombaden en zonnebanken

Een wellness hotel Nederland is standaard uitgerust met luxe sauna’s, Turkse stoombaden en zonnebanken. Daarnaast bieden de wellness hotels u de mogelijkheid om ook te genieten van andere faciliteiten. Zo beschikken alle hotels over een sfeervol restaurant en een hotelbar, Sommige wellness hotels Nederland hebben zelfs een zwembad, een fitnessruimte en een relaxruimte. Hoewel u het hotel waarschijnlijk niet graag zal willen verlaten, zijn alle hotels wel gelegen op een zeer gunstige ligging. Zo bereikt u het hotel gemakkelijk en snel of kunt u ervoor kiezen om de omgeving te gaan ontdekken. Bij de mooie wellness hotels van Van der Valk beleeft u hoe dan ook een exclusief en compleet zorgeloos weekendje weg of een minivakantie. Deze hotels zijn dan ook zeker aan te raden, als u aan de dagelijkse sleur wilt ontsnappen en wilt ontspannen op een heerlijke plek in eigen land.

Boek een wellness hotel Nederland