Direct naar de contentDirect naar de footer

Drenthe

 • Hotel Assen

  Hotel Assen

  Gedurende uw verblijf als hotelgast kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad, na check-out kunt u hier geen gebruik meer van maken. Dagelijks geopend van 07:00 - 22:00 uur.

 • Hotel Emmen

  Hotel Emmen

  Voor uw ontspanning heeft Hotel Emmen op de begane grond een groot binnenzwembad met whirlpool dat geopend is van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Flevoland

 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur.

Gelderland

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Vind nu ook het ultieme gevoel van rust bij het van der Valk Hotel in Apeldoorn. Kom langs ons net geopende Wellness en Zwembad bewonderen en ervaar het zelf.

 • Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Neem een verfrissende duik in het zwembad, gelegen op de 14e etage van Hotel Duiven bij Arnhem A12. Ons zwembad, fitness- en wellnesscenter, is iedere dag geopend vanaf 08:00 - 22:00 uur.

Limburg

 • Hotel Heerlen

  Hotel Heerlen

  Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen.

 • Hotel Maastricht

  Hotel Maastricht

  Totale ontspanning, ultiem genieten, uw hoofd helemaal leeg maken en even helemaal weg van de dagelijkse stress in de wellness en het binnenzwembad en whirlpool van hotel Maastricht. Het zwembad is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00.

Noord-Brabant

 • Hotel Tilburg

  Hotel Tilburg

  Heerlijk ontspannen in het pas opgeleverde zwembad in het prachtige hotel in Tilburg. Dagelijks van 7:00 t/m 22:00 uur geopend.

Noord-Holland

Overijssel

 • Hotel Deventer

  Hotel Deventer

  Neem tijdens uw verblijf een verfrissende duik in het binnenzwembad. Geniet tijdens het zwemmen van het uitzicht om u heen. Dit maakt het plaatje compleet. Hier komt u geheel tot rust.

 • Hotel Enschede

  Hotel Enschede

  Geniet tijdens het zwemmen van de luxueuze en stijlvolle ambiance. Het daarbij komende uitzicht over Enschede en omgeving maakt het plaatje compleet.

Utrecht

 • Hotel Utrecht

  Hotel Utrecht

  Het Wellness Center gelegen op de 20e etage van het hotel in Utrecht, is dé plek waar u rust ervaart en puur kunt genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten.

 • Hotel Vianen - Utrecht

  Hotel Vianen - Utrecht

  Een rustpunt in de drukte van alledag! Geniet in hotel Vianen van het nieuwe wellness center inclusief alle uitgebreide faciliteiten die zij te bieden hebben.

Zeeland

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  Neem een verfrissende duik in ons heerlijk verwarmde zwembad. Handdoeken hoeft u niet mee te nemen, deze liggen voor u klaar in het Wellness Center. Gebruik van badkleding is verplicht, ook in de sauna.

Zuid-Holland

 • Ivy Boutique Wellness

  Ivy Boutique Wellness

  Het water is rond de 30 graden, waardoor spieren optimaal kunnen ontspannen. Het zwembad is 1.40 m diep en 7,5 bij 14 meter groot. Het zwembad is geopend voor baantjes zwemmen.

 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  Op de bovenste etage van Hotel Dordrecht vindt u het verwarmde binnenzwembad, welke dagelijks exclusief is geopend voor hotelgasten.

 • Hotel Schiedam

  Hotel Schiedam

  Geniet van ons zwembad op de 16e verdieping waar u zowel overdag als 's avonds een prachtig uitzicht heeft. Dagelijks kunt u gebruik maken van het zwembad tussen 07:00 uur en 22:00 uur.

Van der Valk hotel met Zwembad

Bent u op zoek naar een hotel met zwembad? Dan bent u bij Valk Exclusief aan het goede adres. Veel van onze Van der Valk hotels bezitten namelijk over een verwarmd binnenzwembad waarvan u tijdens uw verblijf geheel gratis gebruik kunt maken. Zo kunt u na een lange dag heerlijk genieten van een verfrissende duik in één van onze zwembaden of juist voor het uitgebreide ontbijtbuffet even lekker een paar baantjes trekken in het zwembad. Niet alleen kunt u bij ons veelal genieten van een hotel met zwembad maar ook van onze andere wellness faciliteiten zoals stoombaden, sauna’s en bubbelbaden. Kom genieten, ontspannen en een fijne tijd beleven tijdens uw overnachting in een Van der Valk met zwembad.

Laat u helemaal onderdompelen in één van onze luxe hotels met zwembad.

Voordeel van een hotel met binnenzwembad

Het voordeel van een binnenzwembad in uw Van der Valk hotel is dat u ook tijdens slecht weer kunt genieten van het zwembad. Reist u met kinderen dan kunt u met uw hele gezin waterpret beleven in het zwembad. Onze zwembaden kennen ruime openingstijden zodat u bijna de gehele dag gebruik kunt maken van het zwembad.