Direct naar de contentDirect naar de footer

Drenthe

 • Hotel Assen

  Hotel Assen

  Gedurende uw verblijf als hotelgast kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad, na check-out kunt u hier geen gebruik meer van maken. Dagelijks geopend van 07:00 - 22:00 uur.

 • Hotel Emmen

  Hotel Emmen

  Voor uw ontspanning heeft Hotel Emmen op de begane grond een groot binnenzwembad met whirlpool dat geopend is van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Flevoland

 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur.

Gelderland

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Vind nu ook het ultieme gevoel van rust bij het van der Valk Hotel in Apeldoorn. Bezoek ons zwembad en wellness en ervaar het zelf.

 • Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Neem een verfrissende duik in het zwembad, gelegen op de 14e etage van Hotel Duiven bij Arnhem A12. Ons zwembad, fitness- en wellnesscenter, is iedere dag geopend vanaf 08:00 - 22:00 uur.

Limburg

 • Hotel Heerlen

  Hotel Heerlen

  Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen.

 • Hotel Maastricht

  Hotel Maastricht

  Totale ontspanning, ultiem genieten, uw hoofd helemaal leeg maken en even helemaal weg van de dagelijkse stress in de wellness en het binnenzwembad en whirlpool van hotel Maastricht. Het zwembad is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00.

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

 • Hotel Deventer

  Hotel Deventer

  Neem tijdens uw verblijf een verfrissende duik in het binnenzwembad. Geniet tijdens het zwemmen van het uitzicht om u heen. Dit maakt het plaatje compleet. Hier komt u geheel tot rust.

 • Hotel Enschede

  Hotel Enschede

  Geniet tijdens het zwemmen van de luxueuze en stijlvolle ambiance. Het daarbij komende uitzicht over Enschede en omgeving maakt het plaatje compleet.

Utrecht

 • Hotel Utrecht

  Hotel Utrecht

  Het Wellness Center gelegen op de 20e etage van het hotel in Utrecht, is dé plek waar u rust ervaart en puur kunt genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten.

 • Hotel Vianen - Utrecht

  Hotel Vianen - Utrecht

  Een rustpunt in de drukte van alledag! Geniet in hotel Vianen van het nieuwe wellness center inclusief alle uitgebreide faciliteiten die zij te bieden hebben.

Zeeland

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  Neem een verfrissende duik in ons heerlijk verwarmde zwembad. Handdoeken hoeft u niet mee te nemen, deze liggen voor u klaar in het Wellness Center. Gebruik van badkleding is verplicht, ook in de sauna.

Zuid-Holland

 • Ivy Boutique Wellness

  Ivy Boutique Wellness

  Het water is rond de 30 graden, waardoor spieren optimaal kunnen ontspannen. Het zwembad is 1.40 m diep en 7,5 bij 14 meter groot. Het zwembad is geopend voor baantjes zwemmen.

 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  Op de bovenste etage van Hotel Dordrecht vindt u het verwarmde binnenzwembad, welke dagelijks exclusief is geopend voor hotelgasten.

 • Hotel Schiedam

  Hotel Schiedam

  Geniet van ons zwembad op de 16e verdieping waar u zowel overdag als 's avonds een prachtig uitzicht heeft. Dagelijks kunt u gebruik maken van het zwembad tussen 07:00 uur en 22:00 uur.

Genieten van een hotel met Zwembad

Als u op zoek bent naar een hotel met zwembad in Nederland, dan is Valk Exclusief de juiste keuze voor u. Veel van onze Van der Valk hotels hebben een verwarmd binnenzwembad waar u tijdens uw hele verblijf gratis gebruik van kunt maken.

Van der Valk hotels met Zwembad

Of u nu een drukke dag hebt gehad met vergaderingen, een dag in de natuur hebt doorgebracht of een nieuwe stad hebt ontdekt, bij ons kunt u heerlijk ontspannen met een verfrissende duik in een van onze zwembaden. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van al onze hotelfaciliteiten, waaronder het zwembad. Als u voor het uitgebreide ontbijtbuffet even wilt ontspannen in het zwembad, bent u van harte welkom. Onze zwembaden hebben ruime openingstijden en zijn meestal al vanaf 07:00 uur geopend. Naast een hotel met zwembad kunt u bij ons ook genieten van wellnessfaciliteiten zoals stoombaden, sauna's en bubbelbaden. Kom genieten, ontspannen en beleef een fijne tijd tijdens uw overnachting in een Van der Valk hotel met zwembad. Als u een privézwembad wilt hebben, kunt u de zwembadsuite van Hotel Akersloot bekijken.

Voordeel van een hotel met binnenzwembad in Nederland

Een van de voordelen van een hotel met binnenzwembad in Nederland is dat u, zeker bij meerdere overnachtingen, kunt genieten van het zwembad en alle aanwezige wellnessfaciliteiten, vooral als het weer niet optimaal is. Geniet samen met uw partner of gezin van ons verwarmde binnenzwembad. Bekijk ook onze voordelige arrangementen als u meerdere nachten in Nederland wilt overnachten in een hotel met zwembad. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement waarbij u een nacht gratis kunt verblijven (3=2) of uw overnachtingen kunt combineren met een driegangendiner.