Direct naar de contentDirect naar de footer

Zwembad suite

Droomt u ook al jaren over uw eigen suite met zwembad? Bij Van der Valk-hotels wordt die droom werkelijkheid! Boek onze zwembad suite en geniet in alle rust van de luxe die u in deze zwembadsuite én in ons hotel terugvindt.

Boek zwembad suite

Zwembad suite hotel Akersloot

Zwembad suite hotel Akersloot

  • privé zwembad
  • kingsize bed
  • royale badkamer
  • 2 persoons Whirlpool

Droomt u ook al jaren over uw eigen suite met zwembad?

Bij Van der Valk-hotels wordt die droom werkelijkheid!

Genieten van een luxueuze overnachting in de zwembad suite

In de speciale zwembad suite Van der Valk, in ons hotel in Akersloot, ontdekt u alle benodigdheden voor een ontspannen overnachting of kleine vakantie. De zwembad suite beschikt over een moderne en chique inrichting en is bovendien van alle gemakken voorzien. Niet alleen kunt u met uw gezelschap heerlijk dobberen in uw eigen prive zwembad, u kunt ook uitgebreid bubbelen in de ruime tweepersoons-whirlpool die u in de badkamer vindt. Geniet tot slot na aan de rand van het zwembad met een verfrissend drankje of doe een ontspannen dutje in het heerlijke kingsize-bed.

De volgende ochtend kunt u rustig wakker worden met het ontbijt dat we u geserveerd. Zo begint u de dag in alle luxe en rust en kunt u eventueel nog wat baantjes trekken voordat u zich klaar maakt om de overige faciliteiten van het hotel, of de prachtige omgeving, te ontdekken.

Omgeving van hotel met zwembad in kamer

Hoewel het aanlokkelijk is om de prachtige suite met zwembad nauwelijks uit te komen, is er ook voldoende te beleven in het hotel en in de mooie omgeving. Zo vindt u in het hotel een moderne fitness- en wellness-ruimte en kunt u, als uw zwembad suite niet genoeg is, ook zwemmen in het riante binnenzwembad van het hotel. Een hapje eten doet u vervolgens in ons gezellige restaurant, of in de omgeving. Zo ligt het hotel op een steenworp afstand van het Alkmaardermeer, het bos en het strand. Verken de omgeving op de fiets of bezoek een van de gezellige badplaatsen in Noord-Holland. Een nachtje verblijven in de zwembad suite wordt hierdoor een heerlijk ontspannen uitje.

Bekijk onze hotels met zwembad