Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met zwembad Amsterdam en omstreken

Gaat u er graag even een weekendje op uit? Dan wilt u in het hotel op en top genieten van luxe faciliteiten, maar wel tegen een lage prijs. Hotels met zwembad Amsterdam voor een leuke prijs zijn vaak moeilijk te vinden. Dat komt omdat hotels in het centrum vaak kleiner zijn en als er een hotel met zwembad Amsterdam is, is dat extra duur. Het is echter wel mogelijk om een goedkoop hotel met zwembad Amsterdam te vinden. Kom gewoon naar ons hotel met zwembad Amsterdam, net buiten het centrum richting Oostzaan. Het luxe hotel heeft veel te bieden voor jong en oud, biedt heerlijke ontbijtbuffetten en a la carte diners en met onze shuttle service bent u zo in Amsterdam om te winkelen of om van een avondje uit te genieten.

Boek hotel met zwembad Amsterdam

  • Hotel Schiphol

    • Luxe kamers en suites
    • Verwarmd binnenzwembad
    • Modern wellness center en fitnessruimte
    • Een sfeervol restaurant en gezellige hotelbar

Luxe hotel met zwembad Amsterdam

Het Hotel Amsterdam zwembad is overigens een prachtig zwembad. Zwemmen in Hotel Amsterdam is namelijk een hele belevenis. Het maakt onderdeel uit van het wellnesscentrum in het hotel met zwembad Amsterdam en het ligt op de zesde etage. Dankzij het panoramische uitzicht op de stad en de rest van de omgeving wordt zwemmen in Hotel Amsterdam echt spectaculair. Hotel Amsterdam met prive zwembad voor haar gasten is daarom extra aangenaam. Naast het zwembad zijn er nog een sauna en een fitnessruimte aanwezig. Tijdens uw verblijf maakt u daar natuurlijk ook gewoon gebruik van. Dat is pas genieten.

Familiehotel Amsterdam zwembad

Bovendien is ons hotel met zwembad Amsterdam een echt familiehotel. We hebben zeer luxe familiekamers met eigen badkamer. De familiekamers zijn heerlijk ruim en bieden naast slaapruimte ook een gezellige zithoek. De kinderen zullen het echt te gek vinden in dit hotel met zwembad Amsterdam. Overigens is Hotel Amsterdam ook perfect voor een romantisch weekendje weg, korte vakantie met vriendinnen of voor een zakelijk verblijf. Alle kamers in dit hotel met zwembad in Amsterdam zijn voorzien van een luxe badkamer met bubbelbad en aparte regendouche.

Meer informatie over onze hotels