Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute overnachting

Er even een weekendje of een nachtje uit in eigen land hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Zo kunt u in een van onze Van der Valk hotels een luxe last minute overnachting boeken tegen een zeer voordelig tarief. Wat mag het worden? Kiest u voor uitwaaien aan het strand met een last minute hotel Den Haag? Of kiest u liever voor een ontspannen weekend tussen het groen met een nachtje weg in ons last minute Veluwe hotel?

Boek een last minute

Een romantische break of ontspannen winkelen met een last minute overnachting

Ook tijdens een extra voordelig last minute verblijf in een van onze Van der Valk hotels bij Apeldoorn, Den Haag, Harderwijk of Leiden mag u rekenen op luxe en comfort. Vanuit onze hotels bent u met het openbaar vervoer snel in het centrum van de stad. Uiteraard kunt u de auto bij het hotel parkeren. Met een last minute overnachting in Apeldoorn verkent u de leuke Apenheul met het hele gezin, of geniet u van de prachtige tuinen en kamers van Paleis het Loo. In Harderwijk bezoekt u het dolfinarium en kunt u bij mooi weer ontspannen op het strand. Wij staan voor u klaar met leuke tips voor een uitje in de omgeving van ons hotel.

Genieten van bruisend Den Haag met een goedkope last minute overnachting

Winkelen, het casino bezoeken, het theater in of zwemmen en wandelen in Scheveningen? Met een last minute hotel aan de kust wordt uw verblijf een uitje om nooit te vergeten. Maak gebruik van de fitness en wellness faciliteiten in uw hotel en schuif aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet of een voordelig diner. Shoppen in de koninklijke stad Den Haag sluit u natuurlijk af met een drankje in een van de vele gezellige cafés in deze bruisende stad. Met een last minute overnachting in ons Van der Valk hotel bent u altijd thuis, in iedere bijzondere plaats in Nederland.

Kies voor een ontspannen last minute overnachting in een van onze hotels met een eigen zwembad, of ga erop uit met het hele gezin en kies voor een voordelige familiekamer. Ook voor een zakelijk bezoek bieden wij uitstekende faciliteiten die gekoppeld kunnen worden aan uw last minute overnachting. Graag tot ziens!

Meer informatie over de hotels