Direct naar de contentDirect naar de footer

Last Minute een weekend weg

Bent u van plan om een last minute weekend weg Nederland te boeken? Dan bent u bij Van der Valk en Valk Exclusief absoluut aan het juiste adres. Wij bieden de leukste last minutes weekendje weg Nederland aan. Kom onze vertrouwde service ervaren inclusief alle luxe in een Van der Valk Exclusief hotel.

Boek last minute een weekend weg

Heerlijk genieten van een Last Minute weekend weg

Of het nu gaat om alleen een overnachting in één van onze hotels of om een compleet verzorgd weekend. Bij Van der Valk en Valk Exclusief bent u zeker aan het goede adres. We bieden tal van leuke last minute weekenden weg. Of het nu gaat om een last minute weekendje weg Nederland hotel compleet met allerlei arrangementen. Of juist om een weekendje weg waarbij u heerlijk kunt genieten in het buitenland. Bij Van der Valk en Valk Exclusief zijn tal van mogelijkheden te vinden voor goede last minute aanbiedingen.

Arrangementen en kortingen

Een last minute weekend weg is natuurlijk al voordelig, maar we hebben nu een nóg mooiere deal voor u. Wat dacht u van een arrangement bij uw overnachting? Zo wordt u last minute weekend weg nog een stuk leuker. Wat dacht u van een bezoek aan een dierentuin, pretpark of museum? Gaat u liever een stuk fietsen door de bossen, of gaat u het liefst een stad bezoeken? Of natuurlijk genieten van een heerlijk diner in onze restaurants. Met onze arrangementen krijgt u extra veel korting, ook tijdens uw last minute weekend weg.

Locatie en bereikbaarheid

Van der Valk en Valk Exclusief begrijpen dat niet iedereen gemakkelijk bij een hotel kan komen. Dat is dan ook de reden dat al onze hotels direct gelegen zijn aan een snelweg of de ringweg van een stad. Ook is er te allen tijde een bushalte of treinstation op loopafstand, zodat u ons op alle mogelijke manieren goed kunt bereiken. Kom gezellig genieten van dat welverdiende last minute weekendje weg!

Meer informatie over onze hotels