Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Last minute weekend weg

Boek nu een last minute weekend weg

Wilt u een last minute weekend weg in Nederland? Dan bent u bij Van der Valk absoluut aan het juiste adres. Profiteer van hoge kortingen en boek een last minute overnachting in een van onze hotels. Wij bieden last minute weekendjes weg door heel Nederland!

Boek een last minute een weekend weg

Heerlijk genieten van een last minute weekend weg

Of het nu gaat om alleen een overnachting in één van onze hotels of om een compleet verzorgd weekend. Bij Van der Valk en Valk Exclusief bent u zeker aan het goede adres. We bieden tal van leuke last minute weekenden weg. Of het nu gaat om een last minute weekendje weg Nederland hotel compleet met allerlei arrangementen. Of juist om een weekendje weg waarbij u heerlijk kunt genieten in het buitenland. Bij Van der Valk en Valk Exclusief zijn tal van mogelijkheden te vinden voor goede last minute aanbiedingen.

Last minute wellness arrangement

Een last minute weekend weg is natuurlijk al voordelig, maar wij hebben nu een nóg mooiere deal voor u. Wat dacht u van een arrangement bij uw overnachting? Zo wordt uw last minute weekend weg nog een stuk leuker. Wat dacht u van een last minute bezoek met uw kind aan een dierentuin, pretpark of museum? Of geniet van een last minute wellness arrangement, al onze hotels hebben wellness faciliteiten waarvan u gratis gebruik mag maken. Met onze arrangementen krijgt u extra veel korting, ook tijdens uw last minute weekend weg.

Luxe overnachting bij Van der Valk

Van der Valk en Valk Exclusief begrijpen dat niet iedereen gemakkelijk bij een hotel kan komen. Dat is dan ook de reden dat al onze hotels direct gelegen zijn aan een snelweg of de ringweg van een stad. Ook is er te allen tijde een bushalte of treinstation op loopafstand, zodat u ons op alle mogelijke manieren goed kunt bereiken. Kom gezellig genieten van dat welverdiende last minute weekendje weg!

BOEK EEN LAST MINUTE WEEKEND WEG