Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg met gezin

Zoekt u een comfortabele accommodatie voor een weekendje weg met gezin? Kom dan overnachten bij Van der Valk. Wij bieden u de keuze uit meerdere types familiekamers, ideaal voor een weekendje weg met gezin. De familiekamers zijn een aanrader voor een weekendje weg met kleine kinderen. Een prima oplossing als u niet wilt dat uw kinderen alleen slapen. Met het hele gezin overnacht u op één kamer met eventueel connectingdoors voor meer privacy. U ziet het, een weekendje weg met gezin is bij onze hotelketen eenvoudig te realiseren. Al onze hotels liggen centraal en zijn dus goed bereikbaar. Parkeer uw auto bij het hotel en geniet van een weekendje weg met het gezin!

Boek weekendje weg met gezin

Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • Ruime gezinskamers
  • Maximaal 8 personen
  • Royale badkamers
  • Gescheiden ruimtes mogelijk

Graag een weekendje weg met het gezin? Bij Valk Exclusief is dat geen enkel probleem!

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Kies voor een leuk weekendje weg gezin

Met het gezin weekend weg is extra aantrekkelijk dankzij de royale familiekamers voor bijvoorbeeld 4, 6 of 8 personen. Tijdens het weekendje weg met gezin op een Van der Valk familiekamer geniet u van het nodige comfort. De bedden liggen comfortabel en er is een ruime badkamer met een ligbad en/of douche. Bovendien zijn er ook kamers met een whirlpool of bubbelbad. Het gaat dus zeker lukken om tijdens een weekendje weg met gezin te ontspannen. Neem ook zeker een kijkje bij een van onze familie arrangementen. Hiermee boekt u niet alleen familiekamer inclusief ontbijt, maar ook een uitstapje naar bijvoorbeeld de dierentuin of pretpark. Uiteraard is er in de omgeving van het hotel ook altijd van alles te ondernemen.

Boek online een leuk weekendje weg met gezin

Wilt u een weekend weg met gezin voor weinig geld? Geniet bij Valk Exclusief van een weekendje weg met gezin. Tegen een scherpe prijs gaat u een fantastisch weekend tegemoet. Een weekendje weg met gezin is prima betaalbaar en biedt u een topverblijf in onze hotels. Profiteer iedere ochtend van een heerlijk ontbijt en maak gebruik van de verschillende wellnessfaciliteiten. Er is gratis wifi en in onze hotelbar kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Weekendje weg met gezin? Maak het uzelf en uw gezinsleden comfortabel en boek uw weekendje weg met gezin bij een Valk exclusief hotel naar keuze.

Bekijk onze arrangementen