Direct naar de contentDirect naar de footer

Kinderhotel

Een Van der Valk-hotel is behalve ideaal voor volwassenen ook hét kinderhotel bij uitstek. Naast de vele faciliteiten voor volwassenen, worden kinderen in geen enkel Van der Valk hotel vergeten. Integendeel, kinderen worden in de watten gelegd. Wie op zoek is naar het kinderhotel Nederland kan simpelweg niet om Van der Valk heen. Want bij Van der Valk geniet elk kind met volle teugen.

Bekijk onze familiekamers

Genieten voor gezinnen!

Een goed kinderhotel garandeert een heerlijk hotelavontuur voor heel het gezin. Want hebben de kinderen het naar de zin, dan hebben de volwassenen dat immers ook. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer gezinnen kiezen voor een familieweekend bij Van der Valk om de stress van alledag zo heerlijk van zich af te schudden. Logisch, er is immers altijd een Van der Valk kinderhotel in de buurt, de hotels zijn bovendien altijd goed bereikbaar en beschikken over comfortabele (familie)kamers. Uiteraard maken kinderen (en vanzelfsprekend ook de papa’s en mama’s) gratis gebruik van wifi, ondertussen een van de primaire levensbehoeften.

Speeltuin

Veel van de Van der Valk-hotels bieden volop vertier voor kinderen en worden door de kinderen dan ook terecht Kinderhotel Nederland genoemd, iets waar Van der Valk trots op is. Wat te denken van een uitdagende speeltuin en een minstens zo uitdagend zwembad in het hotel? Wat te denken van de lekkerste gerechten speciaal voor kinderen in het restaurant? Op de televisie vinden kinderen hun favoriete kinderzenders en de gratis wifi doet de rest.

Centrale ligging

Groot voordeel is ook de ligging van de Van der Valk-hotels. De kinderhotels zijn namelijk vaak bewust gesitueerd in de buurt van pretparken, prachtige natuur, bezienswaardigheden en dierentuinen. Daarom is Van der Valk een uitstekend kinderhotel. Kies je voor het arrangement kinderhotel Nederland all inclusive, dan mogen kinderen zo lang ze willen gebruik maken van het zwembad in het kinderhotel, terwijl de iets oudere jeugd ondertussen zweet in het fitnessgedeelte van het hotel. Op onze website vindt u een overzicht van de hotels die deze arrangementen bieden én de hotels die in de buurt van voor kinderen aantrekkelijke pretparken en dierenparken liggen. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van snel boeken.

Meer informatie over onze hotels