Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten in een kinderhotel

In een kinderhotel kunt u met het hele gezin overnachten. Wij beschikken over meerdere familiekamers, die van alle gemakken en luxe zijn voorzien. Er zijn kinderhotels te vinden door heel Nederland. Boek een grote familiekamer voor 4 tot 7 personen aan de kust, de Veluwe of vlakbij de Efteling. Een kinderhotel betekent volop genieten met het hele gezin!

Bekijk onze familiekamers

Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • ruime gezinskamers
  • maximaal 7 personen
  • royale badkamers
  • gescheiden ruimtes

Graag een nachtje weg met de kinderen? Bij Van der Valk is dat geen enkel probleem! Wij bieden comfortabele accommodaties voor jong en oud.

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Het leukste kinderhotel in Nederland

Van der Valk hotels zijn behalve ontspannend voor volwassenen ook hét kinderhotel bij uitstek. Kinderen worden bij onze hotels in de watten gelegd. Wie op zoek is naar het kinderhotel in Nederland kan niet om onze hotels heen. Hier geniet elk kind met volle teugen. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, geniet u van een hapje en drankje op ons heerlijke terras.

Familiekamers bij Van der Valk

Een goed kinderhotel garandeert een heerlijk hotelavontuur en voldoende activiteiten voor het hele gezin. Want, hebben de kinderen het naar de zin, dan hebben de ouders dat ook! Het is niet verwonderlijk dat steeds meer gezinnen kiezen voor een familieweekend bij Van der Valk om de stress van alledag van zich af te schudden. Logisch, er is immers altijd een kinderhotel in de buurt, de hotels zijn bovendien altijd goed bereikbaar en beschikken over comfortabele familiekamers. Uiteraard maken kinderen (en natuurlijk ook de ouders) gratis gebruik van wifi, zodat zich lekker kunnen vermaken op hun tablet of smartphone.

Kinderhotel met speeltuin

Veel van onze hotels bieden volop vertier voor kinderen. Ons kinderhotel heeft een speeltuin waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren op het klimrek en lekker glijden op de glijbaan. Natuurlijk zijn er ook schommels en wipwappen. Of wat dacht je van een minstens zo uitdagend zwembad in het hotel? Wat te denken van de lekkerste gerechten speciaal voor kinderen in het restaurant? En op de televisie vinden kinderen hun favoriete kinderzenders en de gratis wifi doet de rest.

Boek een kinderhotel voor het hele gezin

Groot voordeel is ook de ligging van de Van der Valk-hotels. De kinderhotels zijn namelijk vaak bewust gesitueerd in de buurt van pretparken, prachtige natuur, bezienswaardigheden en dierentuinen. Daarom is Van der Valk een uitstekend kinderhotel. Kies je voor een arrangement in een kinderhotel, dan mogen kinderen zo lang ze willen gebruik maken van het zwembad, terwijl de iets oudere jeugd ondertussen zweet in het fitnessgedeelte van het hotel. Onze kinderhotels bieden verschillende arrangementen én er zijn heel wat hotels die in de buurt van pretparken en dierentuinen liggen. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van snel boeken.

Boek een familiekamer