Direct naar de contentDirect naar de footer

Slagharen en overnachten

Bent u van plan om gezellig een dagje naar Slagharen te gaan en wilt u het liefst ergens in de buurt blijven slapen? Dan kiest u voor Van der Valk. Bij Van der Valk Exclusief Hotel Emmen kunt u voor een goede prijs overnachten in de buurt van Slagharen. Een dag naar Ponypark Slagharen en overnachten was nog nooit zo aantrekkelijk.

Boek Slagharen overnachten

Overnachten bij Slagharen

Van der Valk Exclusief Hotel Emmen is gelegen op een klein half uur rijden van Attractiepark Slagharen. Vanuit ons hotel bent u binnen no-time op het park aanwezig en kunt u genieten van een heerlijk dagje uit. Omdat wij begrijpen dat u niet te veel geld wilt betalen voor uw overnachting, hebben we een speciale aanbieding voor u. Wij zijn namelijk een van de weinige hotels in de buurt die een speciale Slagharen overnachting aanbieding hebben. U bezoekt Attractiepark Slagharen én u overnacht voor een extra lage prijs. Daarnaast beschikken we over alle luxe die u zich maar kunt wensen. Slagharen en overnachten? Bezoek Van der Valk.

Slagharen en overnachten

Dankzij de korte reistijd van ons hotel naar Slagharen is overnachten bij ons een goede optie. Daarnaast kunt u bij ons in het hotel genieten van alle luxe die u zich maar kunt wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet 's ochtends, een goede lunch of een uitgebreid diner? Ook zijn onze hotelkamers uitgerust met een luxe whirlpool en aparte douches.

Faciliteiten in het hotel

Wij weten hoe lekker het kan zijn om even de dagelijkse sleur te doorbreken. Kom na een dag in Slagharen overnachten in ons hotel en natuurlijk wilt u het liefst even helemaal ontspannen. Neem een duik in ons warme binnenbad of bezoek onze fitness. Daarnaast hebben we natuurlijk ook gewoon een restaurant waar u heerlijk kunt eten en een bar waar u gezellig nog even een drankje kunt doen na een dag vol plezier.

Meer informatie over onze hotels