Direct naar de contentDirect naar de footer

Beekse Bergen overnachten

Safaripark Beekse Bergen is een van de grootste dierentuinen van Nederland. Met de vele mogelijkheden om de dieren te bekijken biedt het voor jong en oud veel plezier. Zo kunt u met de eigen auto een autosafari maken tussen de dieren. Zo dicht bij een kameel, cheeta, dromedaris of giraffe bent u nog niet geweest. Of stap in de bus, en leer meer over de dieren dankzij de geanimeerde gids. Verder kunt u een bootsafari maken. De gids wijst u op de dieren die u tegenkomt, en wie weet komen de nieuwsgierige zeeleeuwen wel kennismaken. En het is natuurlijk mogelijk om nog veel meer dieren te zien tijdens een lange wandelsafari. Na zo’n fantastische dag tussen de leeuwen, olifanten en gorilla’s is het vooral fijn om niet te ver naar huis te hoeven rijden. Blijf dan overnachten bij Beekse Bergen in hotel Tilburg.

Boek Beekse Bergen overnachten

Beekse Bergen overnachten in Tilburg

Lekker naar Beekse Bergen en lokaal overnachten doet u in Van der Valk-hotel Tilburg. Dat ligt er vlakbij en heeft maar liefst 150 luxe kamers en suites met ieder een eigen sfeer. Bij Beekse Bergen overnachten betekent dat u geniet van een kamer met badkamer. Deze is voorzien van een regendouche en ligbad, zodat u lekker ontspant na een dagje dierentuin. Kies voor ons arrangement om bij Beekse Bergen te overnachten. Dit bestaat uit twee nachten bij Beekse Bergen slapen, tweemaal een ontbijt en tweemaal een driegangendiner. Maak gebruik van de fietsverhuur of shuttleservice en laat uw auto gratis bij het hotel staan. In plaats van een autosafari stapt u dan in het park in een van de bussen. Dat maakt bij Beekse Bergen overnachten nog leuker.

Blijf slapen bij Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is zo groot dat u er makkelijk twee dagen zoet bent. Door bij Beekse Bergen te overnachten kunt u zo nog een extra dag naar het park. Maar het is ook leuk om in hotel Tilburg bij Beekse Bergen te overnachten en de volgende dag met de kinderen te genieten in Speelland Beekse Bergen. Dit speelparadijs ligt nog voor het parkeerterrein van het safaripark en biedt leuke attracties binnen en buiten.

Meer informatie over onze hotels