Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Efteling met overnachting

Wat is het toch leuk om een dagje naar de Efteling te gaan. Genieten van het Sprookjesbos, wegdromen in de Droomvlucht, over de kop in de Python en al die andere toffe, vrolijke attracties van het pretpark. Na zo’n heerlijke dag genieten van Jokie’s Carnaval Festival, Fata Morgana en Baron 1898 wilt u toch eigenlijk niet naar huis? Want soms komt u op één dag niet eens aan alle attracties toe. Maak er daarom een dagje Efteling met overnachting van, en droom weg dankzij Klaas Vaak in uw eigen luxe hotelkamer bij Van der Valk-hotel Tilburg.

Boek de Efteling met overnachting

Efteling-arrangement Tilburg

Het Efteling-arrangement in Tilburg biedt u twee overnachtingen in een luxe suite van ons hotel, inclusief ontbijt voor twee dagen, tweemaal een overheerlijk 3-gangendiner en uiteraard toegangskaartjes voor de Efteling. Het hotel ligt pal aan de A58 en biedt gratis parkeermogelijkheden. U kunt tijdens uw dagje Efteling met overnachting met het openbaar vervoer, de eigen shuttleservice of een huurfiets naar Kaatsheuvel reizen. Neem trouwens uw zwemkleding mee, want hotel Tilburg is voorzien van een heerlijk zwembad. En na een lange dag in de Efteling staan wij voor u klaar in het wellnesscentrum om uw vermoeide benen weer op te peppen. Deel in de avonduren uw prachtige foto’s uit het pretpark meteen met uw vrienden en familie, want het hotel heeft gratis wifi. En slaap daarna heerlijk als Doornroosje in een van de luxe hotelsuites tijdens uw nachtje na de Efteling.

Efteling met overnachting in luxe suite

Een dagje Efteling met overnachting brengt u natuurlijk in stijl door. Daarom heeft hotel Tilburg suites voor u waar menig prinses jaloers op is. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en hebben allemaal een eigen sfeer. Wilt u een Efteling met overnachten aanbieding voor met zijn tweetjes reserveren in hotel Tilburg? Kies dan voor een van onze romantische tweepersoonskamers. Wordt uw dagje Efteling met overnachting een echt familie-uitje, dan boekt u bij ons een van de gezellige familiekamers. Een dagje Efteling met overnachting is geen sprookje, maar wel fabelachtig genieten in ons Van der Valk-hotel in Tilburg.

Meer informatie over onze hotels