Direct naar de contentDirect naar de footer

Efteling met overnachting

Combineer uw bezoek aan de Efteling met een overnachting. Bij ons hotel in Tilburg kunt u goedkoop overnachten in de buurt van de Efteling en tegelijkertijd genieten van luxe! Maak gebruik van de moderne fitness, een heerlijk zwembad, wellness en een dakterras. Boek direct uw arrangement van 1 of 2 overnachtingen inclusief een Efteling ticket, een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 3-gangendiner.

Boek de Efteling met overnachting

Efteling arrangement

Efteling arrangement

  • Overnachting in Hotel Tilburg
  • Inclusief ticket voor de Efteling
  • Geen reserveringskosten
  • Kosteloos annuleren op dag van aankomst tot 12.00

Laat al je fantasieën werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Efteling. Ervaar 35 verschillende attracties voor jong en oud met het Efteling arrangement van hotel Tilburg.

Goedkoop overnachten Efteling

Wat is het toch leuk om een dagje naar de Efteling te gaan. Genieten van het Sprookjesbos, wegdromen in de Droomvlucht, over de kop in de Python en al die andere toffe, vrolijke attracties van het pretpark. Na zo’n heerlijke dag genieten van Jokie’s Carnaval Festival, Fata Morgana en Baron 1898 wilt u toch eigenlijk niet naar huis? Want soms komt u op één dag niet eens aan alle attracties toe. Maak er daarom een nachtje Efteling van, en droom weg dankzij Klaas Vaak in uw eigen luxe hotelkamer bij Van der Valk Hotel Tilburg.

Efteling overnachten en ticket

Het Efteling-arrangement in Tilburg is een fantastische aanbieding! U geniet van 2 overnachtingen in een comfortabele kamer in de buurt van de Efteling, inclusief ontbijt voor 2 dagen en een overheerlijk 3-gangendiner en uiteraard tickets voor de Efteling. Het hotel ligt pal aan de A58 en biedt gratis parkeermogelijkheden. U kunt tijdens uw dagje Efteling met overnachting met het openbaar vervoer, de eigen shuttleservice of een huurfiets naar Kaatsheuvel reizen. Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor de Winter Efteling met overnachting.

Een nachtje Efteling

Een nachtje slapen in ons hotel is één en al genieten. Neem uw zwemkleding mee, want Hotel Tilburg is voorzien van een heerlijk zwembad. En na een lange dag in de Efteling staan wij voor u klaar in het wellnesscentrum om uw vermoeide benen weer op te peppen. Deel in de avonduren uw prachtige foto’s uit het pretpark meteen met uw vrienden en familie, want het hotel heeft gratis wifi. En overnacht daarna heerlijk als Doornroosje in een van de luxe kamers tijdens uw overnachting Efteling.

Overnachten Efteling hotel: in een luxe suite

Een dagje Efteling met overnachting brengt u natuurlijk in stijl door. Daarom heeft Hotel Tilburg suites voor u waar menig prinses jaloers op is. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en hebben allemaal een eigen sfeer. Wilt u de Efteling met overnachting voor met zijn tweetjes reserveren in Hotel Tilburg? Kies dan voor een van onze romantische tweepersoonskamers. Wordt uw dagje Efteling met overnachting een echt familie-uitje, dan boekt u bij ons een van de gezellige familiekamers. Een dagje Efteling met overnachting is geen sprookje, maar wel fabelachtig genieten in ons Van der Valk hotel in Tilburg.

Bekijk het aanbod voor andere pretparken