Direct naar de contentDirect naar de footer

Efteling arrangement

Stap in de magische wereld van het grootste pretpark van Nederland en geniet met het hele gezin van een Efteling arrangement. Het Van der Valk hotel in Tilburg ligt op 18 km van Efteling en is met 227 kamers het grootste hotel langs de A58 en in de omgeving. Er zijn verschillende opties voor een Efteling arrangement: met 1 of meerdere overnachtingen met ontbijt, met of zonder diner en 1 of 2x entree. De entreekaarten voor de Efteling liggen bij de receptie klaar. Dat betekent direct na aankomst bij het pretpark doorlopen naar binnen en niet in de rij hoeven te staan voor het kopen van tickets. Ideaal om met een paar klikken het complete uitje naar de Efteling met korting te regelen.

Boek het Efteling arrangement

De Efteling

De Efteling

Laat al je fantasieën werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Efteling. Ervaar 35 verschillende attracties voor jong en oud. Bekijk nu alle attractieparken in de buurt van de Valk Exclusief hotels.

Efteling arrangement: het complete uitje speciaal voor gezinnen

Kinderen, maar ook ouderen raken maar niet uitgekeken op de vele attracties van Nederlands grootste pretpark. Om daadwerkelijk alle attracties te zien is het handig om een hotel Efteling arrangement te boeken met meerdere dagen entree. Ideaal voor de zomer, wanneer het pretpark tot maar liefst 0.00 uur open is. Na een autorit van 20 minuten bent u weer in het hotel waar nog genoten kan worden van een hapje en een drankje. De nacht wordt doorgebracht in een van de (luxe) kamers van het hotel. Bij het Efteling arrangement hoort naast een uitgebreid ontbijtbuffet, ook toegang tot het wellness center, zodat het hele gezin klaar is om weer te genieten. Dit arrangement is het hele jaar door te boeken.

Tilburg en omgeving verkennen met een Efteling arrangement

Van der Valk hotel Tilburg is gunstig gelegen nabij de A58 en is zelfs met het openbaar vervoer bereikbaar. Behalve over de Efteling aanbieding, beschikt het hotel over de mogelijkheid om andere arrangementen te boeken. Denk daarbij aan een combinatie van Efteling arrangement en een bezoek aan safaripark Beekse Bergen. De Brabantse steden Tilburg en Breda zijn binnen handbereik en makkelijk bereikbaar vanaf het hotel. Leuk om het Efteling hotel arrangement te combineren met andere uitstapjes in de omgeving.

Meer informatie over Hotel Tilburg