Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel bij Drievliet

Bent u op zoek naar een hotel bij Drievliet? Hier zit u zeker goed. Ons hotel is gelegen op een kleine tien minuten van het familiepretpark. Ons hotel bij Drievliet is gelegen aan de oostzijde van Den Haag, bij Nootdorp.

Bekijk ons hotel dichtbij Den Haag - Nootdorp

Hotel Drievliet

Voor een overnachting in een hotel nabij Drievliet bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het feit dat wij op slechts tien minuten rijden gelegen zijn van het gezellige familiepretpark, zijn er ook tal van arrangementen die u kunt boeken bij ons hotel bij Drievliet. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor een luxe overnachting bij ons Van der Valk Exclusief hotel.

Overnacht in luxe

Van der Valk Exclusief Hotel Den Haag - Nootdorp laat u heerlijk tot rust komen in alle luxe die u zich maar kunt wensen. Alle 142 kamers van ons hotel zijn ruim ingericht en bieden volop comfort. Daarnaast beschikken al onze hotelkamers over een regendouche en zelfs een whirlpool. Daarnaast bieden we ook speciale familiekamers, ideaal voor een overnachting in ons hotel bij Drievliet voor het hele gezin.

Kom eten in ons restaurant

Bij Van der Valk Exclusief Hotel Den Haag - Nootdorp staat echte luxe voorop. Zo kunt u in ons restaurant onder andere genieten van een luxueus ontbijt, een heerlijke lunch of een fantastisch diner. Alle gerechten die worden bereid in onze keuken, worden bereid met verse producten. Op onze menukaart zult u een groot aantal gerechten uit de traditionele Franse keuken, maar ook tal van leuke gerechten uit andere landen en regio's. Schuif lekker aan in het restaurant van ons hotel bij Drievliet.

Meer informatie over onze hotels