Direct naar de contentDirect naar de footer

Romantisch overnachten in een kasteel

Overnachten in een kasteel is een unieke en romantische ervaring. U waant zich namelijk weer even helemaal in de Middeleeuwen en kunt bovendien genieten van een bijzondere ambiance. Daarom kunnen wij een kasteel overnachting aanraden aan iedereen die even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress!

Boek een overnachting in een kasteel

Kasteelhotels

 • Kasteelhotels

  Kasteel Bloemendal

  Bij het Kasteel Bloemendal staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Dit resulteert in een fantastisch verblijf. Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes.

  Perfect voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.

 • Kasteelhotels

  Kasteel TerWorm

  Kasteel TerWorm, een exclusief kasteelhotel waar u heerlijk kunt onthaasten. Kom wegdromen in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde.

Kasteel overnachting: een bijzondere ervaring

Bent u op zoek naar een bijzondere overnachting? Bijvoorbeeld voor een huwelijksnacht, omdat u iets te vieren heeft of om cadeau te doen? Overnachten in een kasteel in Nederland valt ongetwijfeld in de smaak! Want naast dat wij in Nederland beschikken over twee prachtige en luxueuze kasteelhotels, kent een overnachting in eigen land ook andere voordelen. U hoeft immers niet altijd ver te reizen om er even helemaal tussenuit te zijn. In onze kasteelhotels komt het vakantiegevoel namelijk vanzelf wel.

Overnachten in een kasteel en genieten van Limburgse weelde

Heeft u altijd al willen overnachten in een kasteel in Limburg? Dan heeft u bij ons de keus uit twee kasteelhotels: Hotel Kasteel Bloemendal en Kasteel TerWorm. Bij beide kasteelhotels geniet u van een unieke ambiance en de Limburgse weelde. Zo kunt u bij Hotel Kasteel Bloemendal golfen, genieten van de wellness en de wijnbar en uitgebreid tafelen in het gezellige restaurant. Bij Kasteel TerWorm kunt u verblijven in de vorstelijke suites en ontspannen, dankzij de intieme sfeer en het luxe á la carte restaurant.

Mini vakantie in Limburg

Wanneer u kiest voor een kasteel overnachting wilt u er echt even tussen uit. Kies er bijvoorbeeld voor om echt even terug in de tijd te gaan en de telefoon op de hotelkamer te laten. Bij beide Van der Valk kasteelhotels vindt u bovendien mooie natuurgebieden in de omgeving waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Wilt u de rustgevende omgeving juist even ontvluchten? Vlakbij Hotel Kasteel Bloemendal vindt u het indrukwekkende Drielandenpunt. Kasteel TerWorm ligt vlakbij de gezellige stad Heerlen waar u kunt winkelen, kerken en kloosters kunt bezoeken of naar musea kunt gaan. Maak van het overnachten in een kasteel dus een heuse mini vakantie waar u nog lang met plezier op zult terugkijken!

Bekijk al onze hotels in Limburg