Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Limburg

Kom helemaal tot rust in Limburg, het zuidelijke stukje Nederland waarbij je je even helemaal op vakantie waant! Provincie Limburg staat bekend om de prachtige natuur, cultuur en de bruisende steden.

 • Hotel Maastricht

  Onlangs hun 190 luxe kamers en suites gerenoveerd! U kunt heerlijk genieten in het á la carte restaurant met terras en brasserie en neem een duik in het moderne zwembad.

 • Hotel Heerlen

  Rustig gelegen naast landgoed Terworm en heeft een super luxe wellness center met verschillende sauna's, zonnebanken en modern zwembad. Kortom, een ideale locatie voor een ontspannen verblijf.

Drielandenpunt

Drielandenpunt

Het Drielandenpunt bij Vaals is het hoogste punt van Nederland en een plaats waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. U kunt het hele jaar door 24 uur per dag gratis bezoeken.

Kasteelhotels

 • Kasteelhotels

  Kasteel Bloemendal

  Bij het Kasteel Bloemendal staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Dit resulteert in een fantastisch verblijf. Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes.

  Perfect voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.

 • Kasteelhotels

  Kasteel TerWorm

  Kasteel TerWorm, een exclusief kasteelhotel waar u heerlijk kunt onthaasten. Kom wegdromen in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde.

De Limburgse steden & natuur

De Limburgse steden & natuur

In Limburg vindt u een grote verscheidenheid in natuur. Verschillende fietsroutes lopen door prachtige natuurgebieden. Maar er zijn ook een aantal bruisende steden te vinden, waar u uw tijd kan doorbrengen.