Direct naar de contentDirect naar de footer

Bijzondere hotelkamers

Wilt u iemand verassen met een overnachting in een hotel? Boek dan een van de bijzondere hotelkamers van Van der Valk. Deze hotelkamers zijn geheel ingericht in een bepaald thema of beschikken over luxueuze faciliteiten, zoals een sauna of zwembad. Hierdoor wordt een bezoekje aan ons hotel extra bijzonder!

Boek onze bijzondere hotelkamers

Bijzondere overnachtingen in onze themasuites

Wilt u weer eens wat anders dan overnachten in een standaard hotelkamer? Bij ons vindt u verschillende bijzondere hotelkamers die geheel zijn ingericht in een bepaald thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thema's als verschillende steden en landen, van Delft, Ibiza en Japan tot Mexico, Hollywood en New York. Daarnaast kunt u kiezen uit de 1001 Nacht Suite, de Skyline Suite of de Safari Suite. Reist u met een bijzonder gezelschap? Kies dan voor een VIP Suite, Bruidssuite, Royal Suite of Business Suite. Op onze website ziet u precies in welke Van der Valk-hotels u deze kamers terugvindt.

Bijzondere hotelkamers dankzij de extra faciliteiten

Is een themasuite niet helemaal wat u zoekt? Kies dan voor een van onze bijzondere hotelkamers met extra faciliteiten. Zo vindt u bij Van der Valk ook hotelkamers met een prive sauna, jacuzzi, bubbelbad of zwembad. Hierdoor wordt uw overnachting niet alleen extra bijzonder, maar ook nog eens extra ontspannen. Op de website kunt u gemakkelijk bekijken in welke accommodaties u deze bijzondere hotelkamers vindt. Zo krijgt u gemakkelijk en snel een overzicht en kiest u het hotel dat u het meest aanspreekt.

Een onvergetelijke overnachting

De meest bijzondere hotelkamers van Nederland vindt u ongetwijfeld terug in een van onze hotels. Daarnaast zijn onze hotels van alle gemakken voorzien en verzekeren we u van een bijzondere én comfortabele overnachting. Bent u nieuwsgierig geworden? Boek dan gauw een van onze bijzondere hotelkamers en beleef een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie over Valk suites