Direct naar de contentDirect naar de footer

Bijzondere overnachtingen

Wilt u een keer origineel overnachten in een voordelig 5 sterren hotel met allure? Wat denkt u van een verblijf in een van de twee bijzondere kasteelhotels van Valk Exclusief? U heeft ongetwijfeld gehoord van de bekende Van der Valk-hotels in ons land, waar u in alle luxe en met gratis extra faciliteiten comfortabel logeert. Tevens bieden wij bijzondere overnachtingen in onze hotels kasteel TerWorm in Limburg en in het schitterende kasteel Bloemendal. Wilt u een bijzondere gelegenheid vieren, of simpelweg optimaal ontspannen in een groene omgeving? Dan wacht u een koninklijk welkom in onze exclusieve kasteelhotels.

Boek bijzondere overnachtingen

 • Overnachten in een Kasteel

  Overnachten in een Kasteel

  Droomt u er al langer van om te overnachten op een unieke luxe locatie? Bij Van der Valk kunt u overnachten in een kasteelhotel. Overnacht als een prinses en prins in één van onze luxe kasteelhotels in Limburg.

 • Arrangementen

  Arrangementen

  • zorgeloos overnachten
  • verblijf in luxe
  • een 3-gangendiner
  • inclusief ontbijt

  Op de volgende pagina kunt u meer van onze arrangementen zien. Door het ruime assortiment heeft u genoeg keus om uw overnachting compleet te maken.

  vanaf
  39,95
  per persoon
 • Scherpe acties

  Scherpe acties

  • laagste prijs
  • hotelspecials aanbiedingen
  • ruim assortiment
  • leukste activiteiten

  Bent u op zoek naar de beste overnachting voor de laagste prijs? Op de volgende pagina vindt u een ruim assortiment met scherpe acties.

  Vanaf
  39,95
  per persoon

Ontspannen in luxe met originele overnachtingen in Nederland

Wat kunt u verwachten van onze bijzondere overnachtingen in een kasteelhotel? Uiteraard overnacht u in een ruime kamer, die sfeervol is ingericht in de stijl van het kasteel. Hierbij kunt u kiezen voor een voordelige standaardkamer met uiteraard een douche en een bad. Voor een laag extra bedrag boekt u een ruime suite, waarbij u desgewenst later kunt uitchecken op de zondagen. Bij bijzondere overnachtingen in een 5 sterren hotel hoort een uitzonderlijke culinaire belevenis. Onze keukenbrigade staat klaar om u te verrassen met een meergangendiner met eventueel een mooi wijnarrangement.

Genieten van de omgeving tijdens bijzondere overnachtingen

Kiest u voor een van onze bijzondere overnachtingen met een welkom met champagne en een heerlijk Michelin-diner? Overdag kunt u met uw eigen of een gehuurde fiets de omgeving naar hartenlust verkennen. Ons team voorziet u graag van leuke uitgaanstips en routes waarmee u een dagje uit kunt plannen. Viert u een bruiloft of een jubileum? Ook dan helpen wij u graag met het verzorgen van een sfeervol verblijf voor u en uw eventuele gasten. Zakelijke bezoekers kunnen uiteraard gebruikmaken van onze conferentiezalen. Plant u een teambuildingsdag? De lunch en onze voorzieningen staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met onze salesafdeling voor het invullen van uw bijeenkomst, huwelijksfeest of vergadering op onze mooie locatie.

Meer informatie over onze hotels