Direct naar de contentDirect naar de footer

Kasteelhotels

In onze kasteelhotels in Limburg kunt u zich even helemaal op een buitenlandse vakantie wanen. Hier beleeft u namelijk gegarandeerd een onvergetelijke overnachting en minivakantie in eigen land. U krijgt tijdens een kasteel overnachting Limburg namelijk echt het gevoel terug in de tijd te gaan én er even helemaal tussenuit te zijn. Maak dus snel kennis met deze prachtige kasteelhotels van Van der Valk!

Drielandenpunt

Drielandenpunt

Het Drielandenpunt bij Vaals is het hoogste punt van Nederland en een plaats waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. U kunt het hele jaar door 24 uur per dag gratis bezoeken.

  • Kasteel Bloemendal

    Bij het Kasteel Bloemendal staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Dit resulteert in een fantastisch verblijf. Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes.

    Perfect voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.

  • Kasteel TerWorm

    Kasteel TerWorm, een exclusief kasteelhotel waar u heerlijk kunt onthaasten. Kom wegdromen in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde.

De Limburgse steden & natuur

De Limburgse steden & natuur

In Limburg vindt u een grote verscheidenheid in natuur. Verschillende fietsroutes lopen door prachtige natuurgebieden. Maar er zijn ook een aantal bruisende steden te vinden, waar u uw tijd kan doorbrengen.