Direct naar de contentDirect naar de footer

Boek een privé sauna met overnachting bij Van der Valk

Bent u toe aan wat ontspanning en geniet u graag in een mooie suite? Boek dan een privé sauna met overnachting bij Van der Valk. In onze hotelketen heeft u de keuze uit diverse hotels en suites. Door een privé sauna met overnachting te boeken, gunt u zichzelf én uw partner de ultieme ontspanning. Ideaal na een drukke of intensieve tijd. Uiteraard is een privé sauna met overnachting Nederland ook leuk om cadeau te geven. Boek daarom een privé sauna zwembad met overnachting bij Van der Valk en laad in een paar dagen weer helemaal op.

Boek een overnachting met privé sauna

Geniet van een privé sauna met overnachting Nederland

In alle luxe overnachten op een prachtige locatie ergens in Nederland? Het kan via een privé sauna met overnachting bij Van der Valk. Geniet onder meer in sfeervol ingerichte wellness-ruimtes, inclusief privé sauna, stoomcabines en lounge-gedeeltes. Voelt uw lijf weer vertrouwd aan en ontdekt u ook graag wat er buiten het hotel aanwezig is? Van der Valk-hotels liggen centraal, bijvoorbeeld in de natuur of in het centrum van de stad. U hoeft zich dus geen seconde te vervelen, maar u trekt er op uit zodra de mogelijkheid daar is en het weer dit toelaat.

Reserveer online een privé sauna met overnachting

Op korte termijn een nachtje weg met uw partner? Boek dan een privé sauna met overnachting last minute bij Van der Valk. U profiteert te allen tijde van een aantrekkelijke deal. Een privé sauna met overnachting laat u kennismaken met de gastvrijheid en kwaliteit van onze hotelketen. Naast een stukje ontspanning bieden we u namelijk ook een uitgebreid ontbijtbuffet, een uitstekende internetverbinding en de mogelijkheid om een drankje te doen in onze hotelbar. Daarnaast ontvangt u bij aankomst in een Van der Valk hotel-altijd een gratis kop koffie. Laat u verrassen en boek vandaag nog een privé sauna met overnachting bij Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels