Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotelkamer met sauna

Een weekend weg om optimaal te ontspannen? Boek een hotelkamer met sauna bij Van der Valk. Onze hotels zijn erop gericht om gasten onder te dompelen in comfort en luxe en dat tegen een betaalbare prijs. Kies uit diverse kamers en suites en maak gebruik van diverse wellness faciliteiten zoals massages en lekkere hapjes en drankjes bij Van der Valk met sauna.

In meer dan de helft van onze Van der Valk hotels treft u hotelkamers met sauna aan. Bij het boeken van een hotelkamer met sauna op kamer hoeft u een saunafaciliteit niet met anderen te delen, maar staat deze volledig tot uw eigen beschikking. Hierdoor wordt uw hotelkamer met sauna uw eigen privé wellness locatie waar u in alle rust van de weldaad van hete stoom geniet. Uiteraard beschikt uw hotelkamer met privé sauna ook over een heerlijk ruim bad dat plaats biedt aan 2 personen, zodat u na saunagebruik gezamenlijk afkoelt in aangenaam badwater. Een betere manier van ontspanning is er niet met een sauna hotelkamer!

Boek een hotelkamer met sauna

Hotels met sauna op kamer

 • Suites met eigen sauna

  Suites met eigen sauna

  • Privé sauna of stoomcabine
  • Luxe suite
  • Kingsize bed

  In meer dan 30 hotels van Van der Valk Exclusief kunt u, in één van onze luxe suites genieten, van een privé sauna en/of stoomcabine. Laat u eens lekker verwennen met een nachtje weg die u zich nog lang zult heugen.

 • Beach Suite

  Beach Suite

  • In Hotel Tilburg
  • Voorzien van Kingsize bed
  • Sauna en stoomdouchecabine
  • Luxe badkamer met groot bubbelbad

  De Beach Suite is uitstekend geschikt voor een romantisch of relax-weekend met een hotelkamer sauna!

 • New York Suite

  New York Suite

  • In Hotel Oostzaan-Amsterdam
  • Voorzien van Kingsize bed
  • Sauna en stoomdouchecabine
  • Semi-open badkamer met met groot bubbelbad

  Slaap een nacht in de New York Suite en ervaar de luxe waar The Big Apple bekend om staat bij Valk Amsterdam-Oostzaan met sauna in de hotelkamer.

Opties buiten uw hotelkamer met sauna

Ook al kunt u tijdens uw verblijf onbeperkt gebruikmaken van de mogelijkheden die een hotelkamer met sauna u te bieden heeft, toch kunnen we ons goed voorstellen dat u niet continu in uw kamer met sauna wilt blijven zitten. In al onze hotels geniet u van heerlijke gerechten die in onze à-la-carterestaurants worden geserveerd. Aangezien alle Valk Exclusief hotels zich aan óf nabij uitvalswegen bevinden, kunt u vanuit uw hotelkamer met sauna en bubbelbad zowel met de auto als met openbaar vervoer gemakkelijk de omgeving rond het hotel verkennen. Ook al begrijpen wij ook dat u misschien helemaal niet het hotel sauna op kamer hoeft te verlaten, wanneer alle faciliteiten beschikbaar tot u zijn.

Vestigingen met hotelkamers met privé sauna

Hotelkamers met sauna’s zijn er in allerlei soorten maten. Uiteraard beslist u zelf naar welk hotel uw voorkeur uitgaat. Zowel in Zuid-Holland, Limburg, Drenthe en Flevoland bieden we mogelijkheden voor een echte ontspannen verblijf. Alle kamers zijn zo uitgerust dat u er vele uren ontspannen kan doorbrengen. Bovendien zijn onze medewerkers erop gebrand u een fantastisch verblijf te bieden waardoor u na enkele dagen opgeladen huiswaarts keert. Boek daarom een wellness arrangement wanneer u op zoek bent voor een sauna weekend met overnachting of boek een hotelkamer met een eigen spa! Ontvang daarnaast een gratis kopje koffie of thee bij aankomst in onze hotels met privé sauna op de kamer en geniet optimaal van een hotelkamer met sauna bij een Valk hotel.

Bekijk alle hotels met sauna op kamer