Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met wellness op de kamer

Bent u dol op het ontspannen in een wellness, maar iets minder fan van drukte? Boek dan een hotelkamer met prive wellness in een van onze hotels. Zo kunt u in alle rust en privacy genieten van een heerlijk uitstapje met overnachting. U voelt zich dan ook als herboren wanneer u de hotelkamer weer verlaat.

Boek een hotelkamer met privé wellness

Een wellness hotelkamer met alle faciliteiten

De prive wellness voor 2 is het ideale cadeautje voor bijvoorbeeld uw geliefde of iemand anders die even in de watten gelegd mag worden. In de hotelkamers met prive wellness vindt u dan ook alle faciliteiten voor een ontspannen uitstapje. Boek bijvoorbeeld een hotelkamer met sauna, jacuzzi, bubbelbad of rainshower. We hebben zelfs kamers met een eigen zwembad. Uiteraard zijn alle hotelkamers ook voorzien van comfortabele bedden. Zo kunt u na een ontspannen sessie in uw prive wellness een lekker dutje doen. Een prive wellness met overnachting is dan ook ideaal voor iedereen die er echt even tussen uit wilt en in alle rust wilt ontspannen en genieten. En natuurlijk ook wanneer u romantisch wilt overnachten.

Komt u uw hotelkamer nog uit?

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw prive wellness haast niet meer wilt verlaten. Daarom kunt u in ons hotel genieten van room service. Laat bijvoorbeeld uw ontbijt gewoon op de kamer bezorgen. Bent u na een fijne sessie in uw prive wellness juist wel toe aan wat actie? In onze hotels vindt u alles wat u verder nodig heeft voor een fijne mini-vakantie. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het restaurant, de hotelbar, het zwembad of de fitnessruimte. Daarnaast zijn onze hotels centraal gelegen. Zo bereikt u binnen de kortste keren de leukste activiteiten en steden in de omgeving. Hierdoor hoeft u zich nooit te vervelen en maakt u uw uitstapje net zo compleet en uitgebreid als u zelf wilt. Bent u benieuwd geworden naar onze hotelkamers met prive wellness? Op de website bekijkt u snel en gemakkelijk in welk hotel bij u in de omgeving u voor deze luxe terecht kunt!

Meer informatie over onze hotels met wellness