Direct naar de contentDirect naar de footer
Ontspan
Ontspan
Relax
Geniet

Wellness Hotel

Van der Valk hotels bewijst dat het overnachten in een wellness hotel absoluut niet duur hoeft te zijn. Met een groot netwerk van luxe hotels in Nederland met wellness faciliteiten kunt u optimaal ontspannen in een comfortabel ingerichte ruime kamer. U vindt een wellness hotel van onze keten in iedere provincie in Nederland. Boek bijvoorbeeld een oud en nieuw wellness arrangement en start het nieuwe jaar omgeven door warmte en gastvrijheid tegen een zeer voordelig tarief.

Boek een Wellness Hotel

Wat kunt u verwachten van een Van der Valk wellness hotel?

Wij vinden het belangrijk dat uw hotelkamer aan al uw wensen voldoet. Zo kan er gekozen worden voor een ruime kamer met een eigen regendouche of bad (of beide), kunt u de hond meenemen naar de meeste hotels en is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een grote familiekamer. Als onze gast ontbreekt het u aan niets tijdens uw verblijf in ons wellness hotel. Kiest u voor een frisse start van de dag met een duik in het zwembad? Of boekt u liever een van de voordelige wellness behandelingen in ons eigen beauty centrum? Ook wanneer u gebruik maakt van ons hotel voor een zakelijk bezoek ontbreekt het u aan niets. Zo kunt u desgewenst gebruik maken van een van onze conferentie- of vergaderzalen.

Een overnachting met wellness als verrassing

Heeft u iets te vieren, of gaat u trouwen? Dan is een verblijf in een Van der Valk wellness hotel een perfecte keuze! U verblijft bij ons tegen een verrassend laag tarief, geniet van de Live & Cooking ontbijtjes (of laat uw ontbijt op de kamer bezorgen) en ontspant! Heeft u bijzondere wensen? Dan staat ons gastvrije team voor u klaar. In ons wellness hotel maakt u gebruik van de goed ingerichte fitnessruimte en uiteraard van het wellness centrum. Wij vertellen u graag meer over de opties voor leuke uitstapjes vanuit ons hotel. Voordelig culinair genieten doet u in onze eigen brasserie of hotelbar. Hier vindt u een uitgebreide kaart met drankjes, cocktails en versbereide hapjes. Boek nu een uitgebreid arrangement of een kort luxueus verblijf in ons voordelige wellness hotel en kijk uit naar optimale ontspanning.

Meer informatie over onze hotels