Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met prive zwembad

Een hotel met prive zwembad is dé ideale plek om even helemaal bij te komen. Boek een hotel met eigen zwembad om een weekendje te shoppen of om te ontspannen na een lange dag op kantoor. Hoe lekker is het om na een drukke dag bij te komen in het zwembad? En het mooiste van allemaal is dat u in een hotel met prive zwembad zo bij het zwembad bent. Er is geen gedoe met de auto of fiets nodig, om even te zwemmen. U loopt gewoon vanuit uw kamer naar uw zwembad en weer terug. Alleen al daarom is een hotel met prive zwembad een fantastische keuze.

Boek een hotel met prive zwembad

Zwembad suite hotel Akersloot

Zwembad suite hotel Akersloot

  • privé zwembad
  • kingsize bed
  • royale badkamer
  • 2 persoons Whirlpool

Droomt u ook al jaren over uw eigen suite met zwembad?

Bij Van der Valk-hotels wordt die droom werkelijkheid!

Van der Valk prive zwembad

Er zijn in Nederland veel hotels met prive zwembad. Boek bijvoorbeeld een verblijf in ons prachtige hotel op Schiphol. Dit hotel is ideaal voor reizigers. Vertrekt uw vliegtuig heel vroeg, dan hoeft u ’s ochtends niet ver meer te reizen. Overnacht in ons hotelkamer met zwembad en geniet ’s avonds nog even van het zwembad. Dan kunt u ’s ochtends fris en fruitig aan uw vlucht beginnen. Komt u na een lange reis aan op Schiphol en wilt u nog niet naar huis? Houdt het vakantiegevoel dan nog iets langer vast en kom genieten van de talrijke faciliteiten van ons hotel op Schiphol. De hotelkamer met prive zwembad is telefonisch aan te vragen bij hotel Schiphol!

Hotelkamer met zwembad

Een ander bijzonder hotel met prive zwembad is ons hotel in Akersloot. Dit hotel beschikt over een fantastisch zwembad waar u van kunt genieten. Bent u op zoek naar een mooie vergaderruimte of sfeervol restaurant? Dan bent u bij dit hotel aan het juiste adres. Behalve het hotel prive zwembad beschikt dit hotel tevens over wellness faciliteiten en een fitnessruimte.

De ideale dag in een hotel met prive zwembad

Met een verblijf in een van onze beste hotels in Nederland kunt u alle kanten op. Begint u de dag graag sportief? Neem dan een duik in het prive zwembad of gebruik een van de apparaten in de fitnessruimte. Daarna kunt u genieten van een welverdiend ontbijt. Na een lange dag kunt u in ons hotel met zwembad aan kamer terecht voor een fris drankje in onze stijlvolle bar of een overheerlijk diner in een van onze luxe restaurants. Wij staan altijd voor u klaar om uw verblijf in ons hotel met prive zwembad zo ontspannen en prettig mogelijk te maken.

Meer informatie over alle Valk suites