Direct naar de contentDirect naar de footer

Romantisch overnachten

Bent u op zoek naar dé perfecte locatie voor een romantisch weekend samen? Kijk niet verder dan Van der Valk. In onze hotels helpen we u graag verder om mooie momenten nóg mooier te maken. Hoe? Door luxe, romantische overnachtingen aan te bieden.

Boek een romantische overnachting

Romantisch overnachten

Samen gezellig genieten aan zee. Een romantisch weekendje in de bossen. Tussen onze verschillende hotels zit er altijd wel eentje die helemaal aan uw wensen, en die van uw partner, voldoet. Een luxe romantische overnachting is vanzelfsprekend mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van romantisch overnachten met jacuzzi op de hotelkamer? Of een knusse locatie vlakbij een bos? Romantisch overnachten aan zee? Alles is mogelijk wanneer u kiest voor een overnachting bij Van der Valk.

Romantisch overnachten met een leuk arrangement

In vrijwel al onze hotels kunt u kiezen voor een romantisch arrangement. Bij dit arrangement krijgt u verschillende leuke, romantische extra's. Een heerlijke fles champagne inclusief glazen bij binnenkomst van uw hotelkamer, bijvoorbeeld. Romantisch overnachten krijgt op deze manier een nog fijnere betekenis.

Waar kan ik romantisch overnachten?

De meeste Van der Valk-hotels bieden romantisch overnachten aan. Het kan zo zijn dat er op basis van beschikbaarheid geen arrangementen worden aangeboden. Voor een duidelijk overzicht per locatie verwijzen we u graag naar de website van het desbetreffende hotel. Hier ziet u direct wélke hotels wélke arrangementen voor romantisch overnachten aanbieden.

Bereikbaarheid

Bij Van der Valk vinden we het erg belangrijk dat u ons eenvoudig en snel kunt bereiken. Daarom vindt u onze hotels vaak aan de rand van een stad en vlakbij de belangrijke snelwegen. Onze accommodaties zijn ook goed te bereiken met het openbare vervoer. Zo hebben veel van onze hotels een bushalte voor de deur. Wel zo handig!

Meer informatie over onze hotels