Direct naar de contentDirect naar de footer

Nachtje weg aan zee

Valk Exclusief geeft u de gelegenheid voor een aangenaam nachtje weg aan zee. Langs de uitgestrekte kust van Nederland vindt u een verscheidenheid aan Valk Exclusief hotels. Dit geeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de prachtige Noordzee. Hier vindt u de perfecte combinatie van natuur en cultuur.

Bij de hotels van Valk Exclusief ervaart u een luxueuze en huiselijk sfeer. Tevens kunt u op elke moment van de dag genieten van een welverzorgde maaltijd. Hierdoor kunnen de hotels van Valk Exclusief ook wel doorgaan als een B&B aan de kust.

Boek een nachtje weg aan zee

  • Hotel Akersloot

    Hotel Akersloot

    Je staat binnen no-time op de prachtige en bruisende stranden van Castricum, Zandvoort of Bloemendaal!

  • Hotel Middelburg

    Hotel Middelburg

    De provincie waar de zon het meest schijnt én je op het mooiste strand van Nederland kan vertoeven!

Overnachten als in een B&B aan de kust

In Zeeland kunt u overnachten bij de Van der Valk Hotels Middelburg en Goes. Deze hotels zijn uitstekend geschikt voor een nachtje weg aan zee. In Zeeland kunt u onder andere deelnemen aan verschillende watersporten. De watersporten worden op verschillende plekken aangeboden aan de kust van Zeeland.

Ook in Zeeland kunt u zeehonden en bruinvissen spotten. Deze attractie is leuk voor jong en oud. Niet alleen wilde dieren kunnen in Zeeland bezocht worden. De provincie staat ook bekend om de enorme variatie in dierenparken. Dit maakt uw nachtje weg aan zee een unieke ervaring. De hotels in Middelburg en Goes bieden u dezelfde sfeer als in een B&B aan de kust.

De populaire kustplaatsen van Zuid-Holland

Den Haag is voor een echte aanrader. De stad van Den Haag beschikt over ontelbare winkeltjes en gezellige steegjes. Vlakbij de stad van Den Haag vindt u de boulevard van Scheveningen. Hier kunt u een heerlijke dagje vertoeven aan de kust. Tevens zijn in de zomer hier een groot aantal gezellige strandtentjes te vinden. Na een dagje uit kunt u zich terugtrekken in het Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp.

Het Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw ligt op korte afstand van de kustplaats Wassenaar. De knusse uitstraling van Wassenaar maakt de plaats uitermate geschikt voor een overnachting in een B&B aan de kust. Hotel De Gouden Leeuw geeft u hiervoor de ideale mogelijkheid.

Houdt u van de omgeving verkennen? Ga dan naar Katwijk aan Zee. Hier bereikt u met de fiets de mooiste bestemmingen. Het sfeervolle Katwijk aan Zee ligt nabij het Van der Valk Hotel Leiden.

Het variërende Noord-Holland

Haarlem kunt u ervaren als een levendige en aangename stad. Overdag wordt u overgoten met kunst en cultuur. De prachtige grachten van Haarlem kunt u met de verschillende rondvaartboten verkennen. In Haarlem zijn verschillende clubs en cafés te vinden waar u ’s avonds naartoe kunt. Dit maakt Haarlem een uitstekende stad voor een nachtje weg aan zee. Op zeer korte afstand ligt het Van der Valk Hotel Haarlem.

Naast het Alkmaardermeer ligt het dorp Akersloot. Hier kunt u ontkomen aan het hectische leven en genieten van de natuur. Bij Van der Valk Hotel Akersloot lijkt het door de rustgevende sfeer net alsof u overnacht in een luxe B&B aan de kust en is hierdoor ideaal voor een goedkoop nachtje weg aan zee.

Meer informatie over onze hotels