Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels aan de kust

Bent u op zoek naar een luxe strandvakantie in eigen land? Dan biedt Van der Valk precies wat u zoekt. Wij beschikken namelijk over meerdere hotels aan het strand, waardoor u bij ons daadwerkelijk even lekker kunt uitwaaien en na een vermoeiende dag kunt bijkomen in onze hotels aan de kust. Welk hotel is uw favoriet? Maak een keuze uit verschillende locaties, faciliteiten en kamertypes.

Boek een hotel aan de kust

 • Arrangementen

  Strand hotels

  Arrangementen

  • 1/2/3x overnachting
  • 1/2/3x uitgebreid ontbijt
  • 2x driegangendiner

  Even heerlijk uitwaaien op het strand. De leukste arrangementen bij onze hotels nabijgelegen de kustlijn vindt u hier.

 • Hotels bij het strand

  Uitgelicht

  Hotels bij het strand

  Wilt u graag een dag naar het strand? Dan is een verblijf bij een Valk Exclusief hotel dicht bij de kustlijn wat u zoekt.

  Maak samen een strandwandeling en geniet van de zomerse zon. Dat doet u bij ons in luxe op de Nederlandse stranden.

 • Zomerarrangementen

  Speciaal voor u

  Zomerarrangementen

  • 1/2/3x overnachting
  • 1/2/3x uitgebreid ontbijt
  • Verblijf in juni, juli en augustus

  De zomer vieren bij onze hotels. Kom samen met uw partner of gezin genieten van een heerlijke zomervakantie bij Valk Exclusief.

Hotel aan de kust

Bij ons staat genieten voor een goede prijs voorop. Wij zorgen ervoor dat u in een hotel aan zee Nederland tot rust kunt komen en kunt ontspannen. De Van der Valk keten heeft een groot aantal hotels aan de kust waardoor er voor ieder een fantastische vakantie te boeken valt. Zo bevinden zich onder meer twee hotels in Zeeland en een hotel vlakbij Scheveningen. Hotels aan zee zijn een combinatie van ontspanning en luxe.

Arrangementen

Maar dat is nog niet alles, wij bieden namelijk nog iets extra's. In al onze hotels aan de kust zijn fantastische arrangementen te boeken waarmee u dingen kunt ervaren als nooit tevoren. Denk bijvoorbeeld aan een rondtocht over een eiland of een dagje naar de dierentuin in de buurt. Liever een arrangement zonder activiteit? U kunt ook voor een overnachting, inclusief ontbijt en diner kiezen. Hierdoor bent u tijdens uw verblijf van alles voorzien. Tal van arrangementen zijn bij te boeken in onze hotels aan de kust.

Bereikbaarheid van onze hotels

Omdat wij weten hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn, houden wij ook zeker rekening met mensen die geen auto hebben. Onze hotels zijn daardoor goed bereikbaar voor eenieder met eigen vervoer, als wel de mensen die graag reizen met het openbaar vervoer.

Kwaliteit voorop

Ook in de hotels aan de kust streven wij voor de beste kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze hotelkamers, maar ook zeker voor het eten in onze restaurants. Een vers gevangen visje uit de Noordzee of een uitgebreide maaltijd. Ook in onze hotels aan de kust kunt u heerlijk in alle rust genieten van een goed bereide maaltijd door één van onze chefs. Elk hotel heeft een eigen menukaart met verschillende specialiteiten.

Meer informatie over onze hotels