Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels aan de kust

Bent u op zoek naar een luxe strandvakantie in eigen land? Dan biedt Van der Valk precies wat u zoekt. Wij beschikken namelijk over een groot aantal hotels aan het strand, waardoor u bij ons daadwerkelijk even lekker kunt uitwaaien en luxueus kunt genieten.

Boek een hotel aan de kust

Hotels aan zee

Hotels aan zee

Neem een kijkje bij onze hotels aan ze. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Meer informatie

Hotel aan de kust

Bij Van der Valk staat genieten voor een goede prijs voorop. Wij zorgen ervoor dat u bij ons kunt genieten. De Van der Valk keten heeft een groot aantal hotels aan de kust waardoor er voor ieder een fantastische vakantie te boeken valt. Zo bevinden zich onder meer een hotel op Texel en een hotel in Middelburg. Beter genieten dan dit kan haast niet.

Arrangementen

Maar dat is nog niet alles, Van der Valk biedt namelijk nog iets extra's. In al onze hotels zijn fantastische arrangementen te boeken waarmee u dingen kunt ervaren als nooit tevoren. Denk bijvoorbeeld aan een rondtocht over een eiland of een dagje naar de dierentuin in de buurt. Tal van arrangementen zijn bij te boeken voor iedere kamer in onze hotels aan de kust.

Bereikbaarheid van onze hotels

Omdat wij bij Van der Valk weten hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn, houden wij ook zeker rekening met mensen die geen auto hebben. Onze hotels zijn daardoor goed bereikbaar voor een ieder met eigen vervoer, als wel de mensen die graag reizen met het openbaar vervoer.

Kwaliteit voorop

Ook in de Van der Valk hotels aan de kust streven wij voor de beste kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze hotelkamers, maar ook zeker voor het eten in onze restaurants. Een vers gevangen visje uit de Noordzee of een uitgebreide maaltijd. Ook in onze hotels aan de kust kunt u heerlijk in alle rust genieten van een goed bereide maaltijd door één van onze chefs.

Meer informatie over onze hotels