Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels aan de kust

Bent u op zoek naar een luxe strandvakantie in eigen land? Dan biedt Van der Valk precies wat u zoekt. Wij beschikken namelijk over meerdere hotels aan het strand, waardoor u bij ons daadwerkelijk even lekker kunt uitwaaien en na een vermoeiende dag kunt bijkomen in onze hotels aan de kust. Welk hotel is uw favoriet? Maak een keuze uit verschillende locaties, faciliteiten en kamertypes.

Boek een hotel aan de kust

 • Hotel Akersloot

  Hotel Akersloot

  • 210 luxe kamers
  • whirlpool of rainshower
  • zwembad, wellness en fitness

  Hotel Akersloot is centraal gelegen nabij het Alkmaardermeer, het bos en verschillende badplaatsen. Het hotel is daarnaast voorzien van een binnenzwembad, een fitnessruimte en een prettig restaurant.

 • Hotel Den Haag-Nootdorp

  Hotel Den Haag-Nootdorp

  • 190 kamers en suites
  • whirlpools en rainshowers
  • zwembad, wellness en fitness

  Het hotel beschikt over een sfeervol á la carte restaurant, 14 vergaderzalen en 140 luxe kamers met rainshower en whirlpool waar u in alle luxe kunt verblijven.

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • 119 royale kamers & suites
  • whirlpools en rainshowers
  • De Zeeuwsche Golf Middelburg om de hoek

  Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid bij Hotel Middelburg. Met de mooiste stranden van Nederland op fietsafstand is het heerlijk vertoeven in Middelburg. Geniet in het à la carte restaurant, de hotelbar en op het zonovergoten terras.

Hotel aan de kust

Bij ons staat genieten voor een goede prijs voorop. Wij zorgen ervoor dat u in een hotel aan zee Nederland tot rust kunt komen en kunt ontspannen. De Van der Valk keten heeft een groot aantal hotels aan de kust waardoor er voor ieder een fantastische vakantie te boeken valt. Zo bevinden zich onder meer twee hotels in Zeeland en een hotel vlakbij Scheveningen. Hotels aan zee zijn een combinatie van ontspanning en luxe.

Arrangementen

Maar dat is nog niet alles, wij bieden namelijk nog iets extra's. In al onze hotels aan de kust zijn fantastische arrangementen te boeken waarmee u dingen kunt ervaren als nooit tevoren. Denk bijvoorbeeld aan een rondtocht over een eiland of een dagje naar de dierentuin in de buurt. Liever een arrangement zonder activiteit? U kunt ook voor een overnachting, inclusief ontbijt en diner kiezen. Hierdoor bent u tijdens uw verblijf van alles voorzien. Tal van arrangementen zijn bij te boeken in onze hotels aan de kust.

Bereikbaarheid van onze hotels

Omdat wij weten hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn, houden wij ook zeker rekening met mensen die geen auto hebben. Onze hotels zijn daardoor goed bereikbaar voor eenieder met eigen vervoer, als wel de mensen die graag reizen met het openbaar vervoer.

Kwaliteit voorop

Ook in de hotels aan de kust streven wij voor de beste kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze hotelkamers, maar ook zeker voor het eten in onze restaurants. Een vers gevangen visje uit de Noordzee of een uitgebreide maaltijd. Ook in onze hotels aan de kust kunt u heerlijk in alle rust genieten van een goed bereide maaltijd door één van onze chefs. Elk hotel heeft een eigen menukaart met verschillende specialiteiten.

Meer informatie over onze hotels