Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Scheveningen

Lekker even een weekendje weg, gezellig in een hotel bij Scheveningen aan het strand? Dan bent u bij ons Van der Valk hotel zeker aan het juiste adres. Ons hotel nabij Scheveningen is dé perfecte locatie voor een weekendje in een hotel bij Scheveningen last minute.

Boek Hotel Scheveningen

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Hotel bij Scheveningen

Gezellig er even tussenuit en genieten aan het strand. Wandelen over de boulevard en 's avonds naar de musical. In ons hotel nabij Scheveningen kunt u heerlijk overnachten als u zo'n weekendje gepland heeft. Kijk snel naar een goedkoop hotel Scheveningen.

Hotel Den Haag - Nootdorp

Het Valk Exclusief hotel waar u overnacht is gelegen bij de plaats Nootdorp, aan de oostkant van de stad Den Haag. Vanuit hier bent u snel in het centrum van Den Haag, maar ook binnen no-time op het strand van Scheveningen. Doordat we niet direct aan het strand gelegen zijn, kunnen wij u goede prijsaanbiedingen doen voor uw weekendje weg in een hotel nabij Scheveningen.

Arrangementen Van der Valk Exclusief

Van der Valk en Valk Exclusief begrijpen dat een weekendje overnachten in een hotel natuurlijk meer is dan alleen een goed bed in een fijn hotel. U gaat naar een stad toe met als doel om daar een mooie tijd te beleven. Dat is dan ook de reden dat we speciaal voor u met verschillende toeristische trekpleisters goede deals en aanbiedingen hebben lopen. Zo kunt u een arrangement bij ons kiezen inclusief toegang tot een toeristische attractie of een ander soort arrangement. Daarnaast krijgt u extra korting en bent u nog voordeliger uit.

Locatie en bereikbaarheid

Ons hotel Van der Valk Exclusief hotel is nabij Scheveningen gelegen bij Nootdorp. Vanuit hier is het slechts 13 minuten rijden naar het centrum van de mondaine badplaats Scheveningen. Ons hotel is gelegen aan de A12. Wanneer u afslag Nootdorp neemt kunt u ons hotel al zien liggen. Daarnaast zijn we ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Station Den Haag Ypenburg is gelegen op loopafstand van ons hotel.

Meer informatie over onze hotels