Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Bloemendaal

In Noord-Holland ligt de gemeente Bloemendaal. De gemeente ligt naast Haarlem en net boven Zandvoort. Bloemendaal is een gemeente die tevens beschikt over een Nationaal Park en populaire badplaatsen. In het Nationaal Park kunt u het hele jaar door verschillende diersoorten spotten. De badplaatsen bieden u een unieke combinatie van rust en de juiste sfeer.

Boek een Hotel Bloemendaal

Een rustig verblijf in een sfeervolle omgeving: Hotel Bloemendaal aan Zee

Bloemendaal aan Zee is een echte kustplaats. Vooral in de warmere maanden straalt de ontspannen sfeer van de plaats af. Het strand wordt dan gevuld met verschillende strandtenten. Hierdoor is Bloemendaal aan Zee een populaire plek voor bezoekers. Het Nationaal park in Bloemendaal is Zuid Kennemerland. Hier kunt u Schotse Hooglanders, damherten, vossen en wilde paarden spotten.

Mocht u opzoek zijn naar een Hotel Bloemendaal aan Zee, dan kunt u terecht bij het Van der Valk Hotel Haarlem. De receptie kan u informeren over verschillende fietsroutes in de omgeving. Tijdens uw verblijft kunt u fietsen en e-bikes voor meerdere dagen huren.

De bruisende en welbezocht stad Haarlem

Bloemendaal ligt vlakbij andere welbezochte steden. De bruisende stad Haarlem ligt naast deze gemeente. Mocht u naast het dagje strand ook wat anders willen ondernemen, dan kunt u in Haarlem genoeg activiteiten vinden. Haarlem heeft lange winkelstraten waar u een heerlijke dagje kunt shoppen. Niet alleen de winkelstraten maken de stad van Haarlem zo bijzonder.

Tevens ligt in de stad de rivier de Spaarne. Met een rondvaart kunt u de stad dus op een unieke manier verkennen. Naast de lange winkelstraten en de mooie grachten, kunt u ook in Haarlem terecht voor het bezoek aan bekende kerken en musea. Denk bijvoorbeeld aan De Sint Bavo kerk en het Frans Hals Museum.

Hotel Haarlem ligt op zeer korte afstand van Bloemendaal aan Zee en het centrum van Haarlem. Zo kunt u na een lange dag heerlijk bijkomen. Het is een ideaal verblijf als Hotel Bloemendaal aan Zee.

Meer informatie over Hotel Haarlem