Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Bloemendaal

In het veelzijdige Noord-Holland ligt de gemeente Bloemendaal. De gemeente ligt naast Haarlem en net boven Zandvoort. De gemeente Bloemendaal biedt niet alleen een aantrekkelijke ligging, maar beschikt ook over een Nationaal Park en populaire badplaatsen. In het Nationaal Park kunt u het hele jaar door verschillende diersoorten spotten. De badplaatsen bieden u een unieke combinatie van rust en de juiste sfeer. Een bezoek aan Bloemendaal betekent het ervaren van een mooie balans tussen natuurlijke schoonheid, rust en een bruisende sfeer.

Boek een Hotel Bloemendaal

Hotel vlakbij Bloemdaal: Haarlem

Hotel vlakbij Bloemdaal: Haarlem

  • 315 hotelkamers en luxe suites
  • Sfeervol restaurant en gezellige hotelbar
  • Strand Bloemendaal op minder dan 10km
  • Fitness en wellness center
  • Stadscentrum Haarlem op 20 minuten loopafstand
Hotel Haarlem

Een rustig verblijf in een sfeervolle omgeving: Hotel Bloemendaal aan Zee

Bloemendaal aan Zee is een echte kustplaats. Vooral in de warmere maanden straalt de ontspannen sfeer van de plaats af. Het strand wordt dan gevuld met verschillende strandtenten. Hierdoor is Bloemendaal aan Zee een populaire plek voor bezoekers. Het Nationaal park in Bloemendaal is Zuid Kennemerland. Hier kunt u Schotse Hooglanders, damherten, vossen en wilde paarden spotten.

Mocht u opzoek zijn naar een Hotel Bloemendaal aan Zee, dan kunt u terecht bij het Van der Valk Hotel Haarlem. De receptie kan u informeren over verschillende fietsroutes in de omgeving. Tijdens uw verblijft kunt u fietsen en e-bikes voor meerdere dagen huren.

Hotel Haarlem: Een Stedelijke Bestemming vol Cultuur en Historie

Naast het strand van Bloemendaal bevindt het hotel zich in de buurt van andere populaire en bruisende steden. Zo ligt het levendige Haarlem praktisch naast de deur. Als u naast een dagje strand behoefte heeft aan afwisseling, dan biedt Haarlem talloze mogelijkheden. Deze historische stad heeft lange winkelstraten waar u heerlijk kunt shoppen en bijzondere boetiekjes kunt ontdekken. Maar Haarlem heeft nog veel meer te bieden dan alleen winkelen.

De stad wordt doorkruist door de rivier de Spaarne, en een rondvaart over het water is een unieke manier om Haarlem te verkennen en te genieten van de prachtige grachten en historische architectuur. Daarnaast kunt u in Haarlem terecht voor een bezoek aan beroemde kerken, zoals de indrukwekkende Sint-Bavokerk, en interessante musea, zoals het Frans Hals Museum, waar u kunt genieten van de rijke kunstgeschiedenis.

Comfortabel verblijven op korte afstand van Bloemendaal aan Zee

Het Hotel Haarlem, onderdeel van de Van der Valk-keten, is ideaal gelegen op korte afstand van Bloemendaal aan Zee en het centrum van Haarlem. Na een lange dag vol ontdekkingen kunt u hier heerlijk ontspannen en tot rust komen. Met zijn comfortabele kamers en uitstekende faciliteiten is het de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Bloemendaal aan Zee.

Hotels bij het strand