Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute weekendje weg aan zee

Het wordt prachtig weer en u bent van plan om toch nog snel even een last minute weekendje weg aan zee te boeken? Dan bent u hier precies aan het juiste adres! Ons prettige Van der Valk Hotel Haarlem is gelegen op slechts een tiental kilometers van het strand van Zandvoort, zo bent u snel op het strand en hoeft u niet eerst uren in de file te staan. Een last minute weekendje weg aan zee boeken was nog nooit zo eenvoudig als nu.

Boek een weekend weg aan zee

Goedkoop weekendje weg aan zee

Wij van Van der Valk begrijpen dat het belangrijk is om even een momentje rust te pakken voor uzelf, maar dat het lang niet altijd nodig is om daarvoor met flinke kosten geconfronteerd te worden. Daarom kunt u voor een zeer nette prijs gewoon uw last minute weekendje weg aan zee boeken bij Van der Valk. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en kunt u ongestoord genieten van alles wat we u te bieden hebben.

Last minute weekend aan zee

Wordt het het hele weekend aan zee liggen of zijn er ook nog andere plannen in het vooruitzicht? Wij denken graag met u mee en daarom hebben we ook bij uw last minute weekendje weg aan zee een aantal leuke arrangementen. Deze arrangementen zijn bij te boeken, en zorgen samen met onze aanbiedingen ervoor dat u niet te veel betaalt voor uw verblijf en bezoek aan toeristische attracties.

Kom lekker dineren in ons restaurant

Naast een overnachting heeft een last minute weekendje weg aan zee natuurlijk veel meer nodig. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk diner in ons restaurant? U kunt hier zelf een driegangendiner samenstellen op basis van onze kaart. Onze chefs bereiden het graag voor u. Geniet nog wat na van de dag en bespreek alvast, wat er dit weekend aan zee verder nog gaat gebeuren.

Meer informatie over onze hotels