Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg aan zee

Boek een heerlijk weekend weg aan zee

Zin in een gezellig weekendje weg aan zee met uw kinderen, partner of misschien uw hond? Er zijn meerdere Van der Valk hotels vlakbij de kust waar u geniet van een compleet verwen weekend weg aan zee. Overnacht voor een weekend aan zee in een luxe hotel vlakbij de kust van Zandvoort, Noordwijk of Alkmaar. Naast zon, zee en strand profiteert u tevens van ons binnenzwembad en moderne fitness en wellness. Wilt u voor aanstaand weekend boeken? Bekijk dan één van onze hotel aan zee last minute.

Alle hotels voor een weekendje weg aan zee

  • Hotels aan zee

    Hotels aan zee

    Neem een kijkje bij onze hotels aan zee. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Weekendje weg aan zee

Het wordt prachtig weer voor een weekendje strand en u bent van plan om toch nog snel even een last minute weekendje weg aan zee te boeken? Dan bent u hier precies aan het juiste adres. Hotel Haarlem is gelegen op slechts een tiental kilometers van het strand van Zandvoort, zo bent u snel op het strand en hoeft u niet eerst uren in de file te staan. Perfect voor een last minute hotel aan zee! Er zijn meerdere hotels waaruit u kunt kiezen zodat u verblijft aan het strand van uw keuze. Een weekendje weg aan zee boeken was nog nooit zo eenvoudig als nu.

Goedkoop weekendje weg aan zee

Aan het kijken voor een last minute hotel kust? Wij van Van der Valk begrijpen dat het belangrijk is om even een momentje rust te pakken voor uzelf, maar dat het lang niet altijd nodig is om daarvoor met flinke kosten geconfronteerd te worden. Daarom kunt u voor een zeer nette prijs gewoon uw last minute weekendje weg aan zee boeken bij Van der Valk. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en kunt u ongestoord genieten van alles wat we u te bieden hebben.

Last minute weekendje weg aan zee

Wordt het het hele weekend aan zee liggen of zijn er ook nog andere plannen in het vooruitzicht? Wij denken graag met u mee en daarom hebben we ook bij uw last minute weekendje weg aan zee een aantal leuke arrangementen. Deze arrangementen zijn te boeken, en zorgen samen met onze aanbiedingen ervoor dat u niet te veel betaalt voor uw verblijf en bezoek aan toeristische attracties.

Boek een hotel aan zee last minute

Naast een overnachting heeft een weekendje weg aan zee natuurlijk veel meer nodig. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk diner in ons restaurant? U kunt hier zelf een driegangendiner samenstellen op basis van onze kaart. Onze chefs bereiden het graag voor u. Geniet nog wat na van de dag en bespreek alvast, wat er dit weekend aan zee verder nog gaat gebeuren. Met een arrangement boekt u eenvoudig een compleet verzorgd weekend aan zee.

Bekijk alle hotels aan zee