Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Kijkduin

Brengt u graag een aantal dagen aan het strand door? Dan kiest u al snel voor een hotel Kijkduin. Van der Valk heeft geen hotel Kijkduin strand, maar u kunt wel overnachten in Leiden, Den Haag-Nootdorp of in Hotel De Gouden Leeuw. Al deze hotels liggen op slechts een kleine afstand van het strand en de Noordzee. Zo geniet u heerlijk aan de kust, terwijl het u beslist niet ontbreekt aan luxe en comfort. Kom daarom logeren in een van onze hotels en neem uw partner mee. Ons team zorgt ervoor dat u in het hotel Kijkduin Domburg een romantisch, aangenaam en compleet verzorgd verblijf tegemoet gaat.

Boek hotel Kijkduin

 • Hotel Den Haag-Nootdorp

  Hotel Den Haag-Nootdorp

  • 14 smaakvolle, inspirerende en moderne zalen
  • A-la-carte restaurant en hotelbar
  • Gunstig gelegen aan de A12 nabij de A4 en A13

  Kijkduin ligt op nog geen 25 minuten rijden van hotel

 • Hotel Leiden

  Hotel Leiden

  • Gunstig gelegen aan de A20 en A13
  • A-la-carte restaurant en hotelbar
  • 80 kamers & suites met ligbad en aparte douche

  Vanaf het hotel bent u in ongeveer 30 minuten in Kijkduin

Waarom u in Kijkduin hotel boekt

Een hotel Kijkduin laat u genieten in een schitterende omgeving. Wandel bijvoorbeeld langs de 11 kilometer lange kustlijn van Den Haag en proef de ongedwongen sfeer in dit stukje Zuid-Holland. Een hotel Kijkduin strand is beslist een aanrader, want u maakt kennis met de hoogtepunten van Nederland. Ga samen met uw partner op pad en bezoek de verschillende restaurants en paviljoens aan het strand. Bij wat minder weer duikt u het theater of de bioscoop in. De laatste zonnestralen meepikken? Neem een warme trui mee, smikkel van vers schepijs en ervaar de rijkdom van een hotel Kijkduin aan zee.

Boek online een hotel Kijkduin

Op zoek naar een hotel Kijkduin? Aarzel niet, maar boek een kamer of suite bij Van der Valk in Leiden, Den Haag-Nootdorp of in Hotel De Gouden Leeuw. Wij bieden u meer dan genoeg keuze en verwelkomen u graag bij de receptie. Boeken doet u eenvoudig online en schroom niet, want bij ons betaalt u geen reserveringskosten. Komt u aan bij Van der Valk? We verrassen u graag met een gratis kopje koffie! De kamers inclusief bedden zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien profiteert u overal van gratis wifi. Heerlijk uit eten tijdens uw korte vakantie? Kom een hapje eten in ons restaurant en geniet bijvoorbeeld van een driegangendiner. Ieder hotel is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer! Kortom: voor een hotel Kijkduin zit u bij ons meer dan goed.

Bekijk al onze hotels aan zee