Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Zeeland

Wilt u er even helemaal tussenuit en klinkt de wind in de haren en genieten op een terras u als muziek in de oren? Dan is Zeeland de ultieme plek om dit te ervaren. Boek gelijk een hotel in Zeeland, zoals het Van der Valk in Goes of Van der Valk in Middelburg, zodat u zeker weet dat u volledig tot rust komt.

Boek een hotel in Zeeland

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg op fietsafstand
  • Gienieten op het zonnige terras
  • Wellness center, fitnessruimte en zwembad
  • Speeltuin voor de kids

  164 royale kamers en suites met luxe badkamer. Een smaakvol à la carte restaurant en sfeervolle hotelbar.

Heerlijk genieten in Zeeland

De provincie Zeeland heeft een heerlijke omgeving waar het goed mogelijk is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Er zijn talloze restaurantjes aanwezig om te genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan uiteenlopende bezienswaardigheden die geschikt zijn voor jong en oud, zoals het Arsenaal en Reptielenzoo Iguanain in Vlissingen. Boekenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in een grote boekwinkel gelegen op het plein van Middelburg. Al deze bezienswaardigheden zijn met de fiets of de auto te bereiken vanaf uw Van der Valk in Middelburg of Goes.

Overnachten in een hotel in Zeeland

Behalve de Zeeuwse omgeving zal ook het hotel zeker bijdragen aan het ultieme vakantiegevoel. Zo kunt u in de twee Valk in Zeeland hotels erop rekenen dat aan alles is gedacht. U weet bij een Van der Valk hotel Zeeland bijvoorbeeld zeker dat u een luxe kamer met een comfortabele badkamer krijgt. Daarnaast kunt u elke morgen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet om vervolgens op de fiets of in de auto te stappen en op weg te gaan naar verschillende bezienswaardigheden. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om vanaf uw hotel naar de Zeeuwse stranden, gelegen in Vlissingen, Zeeland Domburg of Zoutelanden, te gaan.

Luxe hotels in Zeeland

Gewoon weer even tevreden zijn met de kleine dingen, zoals de tijd hebben om meeuwen heen en weer te zien vliegen en te genieten van de zon op uw gezicht. Het is mogelijk wanneer u een luxe hotel in Zeeland boekt. Vanaf uw hotel in Zeeland heeft u talloze opties om naartoe te gaan. Eén ding is in ieder geval zeker: tijdens uw bezoek aan Zeeland zult u zich niet vervelen.

Meer informatie over onze hotels