Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Zeeland

Bent u op zoek naar de perfecte accommodatie voor een een weekendje weg in Zeeland? Wij beschikken over een tweetal Van der Valk hotels in Zeeland waar u terecht kunt voor een zeer prettig verblijf.

Boek een weekendje weg Zeeland

 • Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg en de Zeeuwse stranden op fietsafstand

  • 119 zeer comfortabele kamers en luxe suites

  • Een modern Wellness center, fitnessruimte en zwembad
  • Smaakvol à la carte restaurant

  • Sfeervolle hotelbar en terras

  • 9-holes golfbaan

Hotel Middelburg

Hotel Middelburg ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de rand van de hoofdstad van Zeeland. Daarnaast vormt dit de perfecte locatie voor uw weekendje weg in Zeeland.

Hotel Goes

Hotel Goes is het andere Van der Valk hotel dat gelegen is in de provincie Zeeland. Deze locatie is perfect wanneer u tijdens uw weekendje weg in Zeeland vanuit het hotel gemakkelijk andere locaties wil bereiken. U kunt vanuit hier bijvoorbeeld snel naar Bergen op Zoom of Yerseke.

Lekker uitwaaien met het hele gezin

Of u nu een weekendje Zeeland doet met 2 personen of tijdens het weekendje weg Zeeland met hond zou willen stoeien, bij Van der Valk is alles mogelijk. Even lekker uitwaaien tijdens uw weekendje weg in Zeeland op het strand is een van de vele opties die Zeeland u te bieden heeft. Met veel strandjes en genoeg water om in af te koelen is de provincie Zeeland een zeer geliefde vakantielocatie in eigen land.

Weekendje weg Zeeland last minute

Natuurlijk kunt u uw weekendje weg naar Zeeland ver van te voren boeken, maar het is ook mogelijk om last minute een hotelkamer te krijgen bij onze Van der Valk hotels. Zo betaalt u altijd de beste prijs voor uw hotelkamer en kunt u ongestoord genieten van alle luxe die wij u te bieden hebben.

Arrangementen tijdens uw weekendje weg in Zeeland

Naast het aanbieden van hotelkamers zetten we graag een stapje extra voor u. Zo kunt u bij ons niet alleen een hotelkamer boeken maar is het ook mogelijk om een arrangement te boeken of van kortingen te genieten. Zo maakt u uw weekendje weg in Zeeland nog voordeliger en gezelliger. U kunt extra voordelig terecht bij verschillende toeristische trekpleisters.

Meer informatie over onze hotels